rayx Vloženo 13. Duben 2008 Vloženo 13. Duben 2008 Nevíte někdo označení spony, která drží mikrospínač hlídající otevření dveří u některých koncernových aut místo toho, aby se tavily ty plastový "čudly" na mikrospínači? Prohledal jsem ETKU ale o sponě ani zmínka :? Tak jestli jste to náhodou někdo nekupoval. Díky Citovat
Vaša Vloženo 13. Duben 2008 Vloženo 13. Duben 2008 Nevíte někdo označení spony, která drží mikrospínač hlídající otevření dveří u některých koncernových aut místo toho, aby se tavily ty plastový "čudly" na mikrospínači? Prohledal jsem ETKU ale o sponě ani zmínka :? Tak jestli jste to náhodou někdo nekupoval. Díky není náhradní díl - jen celej zámek Citovat
rayx Vloženo 13. Duben 2008 Autor Vloženo 13. Duben 2008 není náhradní díl - jen celej zámek No tak to zamrzí Kvůli tomu zámek určo kupovat nebudu, nahradím to něčím jiným. Teď mám mikro přitavený, po opravě to po opakovaném tavení chci posichrovat právě tou sponou. Dík za info. Citovat
malyhonza Vloženo 13. Duben 2008 Vloženo 13. Duben 2008 já jsem tam dal, takový ty malý šroubečky, jak se tím sešroubavávají malý kovový modely autíček. drží výborně! :palec2: Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.