Torq Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Sehnal jsem si novou řadící páku, ale po sundani řadičky jsem zjistil, že pouzdro (číslo 1J0 711 893) má větší průměr než má nová řadičky( nejspiše z Fabie nebo novější Octavie). Chtěl bych se optat zda nevíte někdo jestli existuje pouzdro s menším průměrem nebo nějaká redukce. Případně mám i řadící páku z O2 u níž je stejný problém. Moc děkuji za help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 mas asi nejakou 1,6ku ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 na tech je tlustej klacek a mas radicku ny tenkej..............je to tady vsude ale na upravu zkus napsat PAULMACKovi ma to na svym aute vyreseny a urcite pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 na tech je tlustej klacek a mas radicku ny tenkej..............je to tady vsude ale na upravu zkus napsat PAULMACKovi ma to na svym aute vyreseny a urcite pomuze No tam záleží jestli máš táhlový řazení nebo lanovody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.