crazyduke Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) Ahoj, jde mi o to, aby mi blikaly dvě světla s H3 žárovkama, nejdříve jedno a pak druhé, jako výstražné světla u závor. pokud možno s nějakým potenciometrem (nebo něco takového) na zrychlení a zpomal. frekvence blikání. příp bez poten. frekv. cca do 1 sekundy jako majáky do přední masky.Tak pokud by to někdo zvládl tak prosím napište Osob. zpr. s cenou a termín dodání mooooc dííííky nebo alespoň nabídky...... Editováno: 13. Duben 2008, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 jednoduché s obvodom 555 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 To je cena 555????? nebo co to znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 e555 časovač jde použít jako monostabilní KO pak by to chtělo nějaký tranzistory na výstup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 jebni tam klasickej přerušovač a přepínací relé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Hej 555 je doať univerzálny obvod , ide aj ako blikač dvoch diód (s posilením aj žiaroviek) urobiť, ale pri regulácii frekvencii sa nemení strieda alebo ako sa to volá súmerne teda by jedna žiarovka svietila dlhšie ako druhá čo by bolo nevhodné. Dal som do schémy aj 4017 čo je čítač ktorý zabespečí rovnakú dĺžku svitu jednej aj druhej žiarovky a 555ka funguje v astabilnom móde a generuje pravouhlý signál o frekvencii 1Hz čo je 1s pri hodnote R4 = 10k a R5 + R6 = 75k ešte to asi vyskúšam na kontaktnom poli pre istotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) Díky moc všem, a teď "KDO MI TO VYROBÍ" PLEASE já to nezvládnu......... Editováno: 14. Duben 2008, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Je tu někdo, kdo mi to vyrobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Jejda čo horí? vydrž ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Jejda čo horí? vydrž ne? No hoří to, ale počkám potřebuju to pro práci........... tak zatím díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.