Petyas Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Jak jsem si tak procital tohle forum, je tady spousta profesionalu. Diky Vasim nazorum jsem toho dost pochopil, ale bohuzel nejsem automechanik a tak je pro mne spousta veci dost problem pochopit. Tak mne snad neukamnujete za mozna pro Vas trapny dotaz. Auto mi cuka pri seslapnuti plynu na podlahu. Nezrychluje plynule ale spise poskakuje pri zrychlovani. Taky mam problem se starty za studena, kdy auto se po nekolika metrech zastavi a zacne se dusit na asi deset vterin a pak je zase klid. A posledni problem, ktery je s tim asi spojeny, je ze se mi obcas stane, ze se auto pri jizde kolem 100 km/h na par vterin zastavi, jako bych pustil nohu z plynu. Pak zase naskoci a jede v pohode dal. Docetl jsem se tady, ze to muze byt spinava skritici klapka (na tu jsem si uz obejdnal cistici spray na cisteni karburatoru), vaha vzduchu a nebo nejaka praskla hadice. Vcera jsem mel rozebrany plasty v motoru, koukal jsem se na tu skrtici klapku a zjistil jsem ze je opravdu dost spinava, takze vycistit ji opravu musim, ale ted by me jeste zajimalo, kde je v motoru 1.8T ta vaha vzduchu a jak ji muzu vycistit, resp. alespon zkontrolovat. A taky by me zajimalo, ktery ty hadice by mohly byt praskly. Chci si toho co nejvice zjistit sam, nez to dam do servisu. Pristup na VAG bohuzel nemam, ale planuju, ze si koupim kabel. Soft jsem uz nasel :-) Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Jak jsem si tak procital tohle forum, je tady spousta profesionalu. Diky Vasim nazorum jsem toho dost pochopil, ale bohuzel nejsem automechanik a tak je pro mne spousta veci dost problem pochopit. Tak mne snad neukamnujete za mozna pro Vas trapny dotaz.Auto mi cuka pri seslapnuti plynu na podlahu. Nezrychluje plynule ale spise poskakuje pri zrychlovani. Taky mam problem se starty za studena, kdy auto se po nekolika metrech zastavi a zacne se dusit na asi deset vterin a pak je zase klid. A posledni problem, ktery je s tim asi spojeny, je ze se mi obcas stane, ze se auto pri jizde kolem 100 km/h na par vterin zastavi, jako bych pustil nohu z plynu. Pak zase naskoci a jede v pohode dal. Docetl jsem se tady, ze to muze byt spinava skritici klapka (na tu jsem si uz obejdnal cistici spray na cisteni karburatoru), vaha vzduchu a nebo nejaka praskla hadice. Vcera jsem mel rozebrany plasty v motoru, koukal jsem se na tu skrtici klapku a zjistil jsem ze je opravdu dost spinava, takze vycistit ji opravu musim, ale ted by me jeste zajimalo, kde je v motoru 1.8T ta vaha vzduchu a jak ji muzu vycistit, resp. alespon zkontrolovat. A taky by me zajimalo, ktery ty hadice by mohly byt praskly. Chci si toho co nejvice zjistit sam, nez to dam do servisu. Pristup na VAG bohuzel nemam, ale planuju, ze si koupim kabel. Soft jsem uz nasel :-) Diky za odpovedi. váha je připojená na krabici vzduchového filtru, odpojíš konektor, a povolíš myslím 2 torxy a je venku, zkus si půjčit novou a porovnat jízdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petyas Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Diky za odpoved. Ale nemel by jsi to nekde na fotce, jako pro blbecka? Radeji at mam jistotu, ze se nepoustim do neceho jineho. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Diky za odpoved. Ale nemel by jsi to nekde na fotce, jako pro blbecka? Radeji at mam jistotu, ze se nepoustim do neceho jineho. Diky Tady to máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Tady to máš hmm, to je čistota, z toho by se dalo i papat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petyas Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 hmm, to je čistota, z toho by se dalo i papat Souhlas. Taky bych ten motor chtel mit tak hezky a cisty. Diky moc za tu fotku. Hned se na to zitra kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Až to budeš rozebírat, koukni se mi prosím na tu váhu jestli ti na ní taky chybí ta součástka která je na fotce. Já i další člen fora ji tam nemáme (na foto je váha z Hyunaye) Pak mi napiš prosím cos viděl - a jaký máš kod motoru - díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.