Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To jako vazne nekdo provozuje to, ze si koupi auto a pak ho ma doma zamcene v garazi a jezdi nejakym strepem? lol K cemu pak to prvni auto je? U nejakych tuning a showcaru to chapu, ale takhle?

Vloženo

to to nejde. neni zamčený jen vim jak to tam chodi a že je to s prominutim skoro sama svině.

jeden kluk co ted maturuje mam OII combi peknou,cernou v eleganci chrochtáka a co jsem snim mluvil tak je neštastnej :) lidi jsou svine. echci to tady moc rikat na fore mozna tu nekdo znich je :D :D

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj, zatím ne měl jsem v planu ject pro jednoho ale pak se odstoupilo. sehnat GIII v top stavu neni dobré, mam vyhlednutýho jednoho kombajna ale ta pani nechce zatím prodat <_< Uvidime ...

Vloženo

no ja uz mam nieco vyhliadnute... je to klasicky 4 dverovy, uprava GT... cez weekend budem vediet viac, zatial mam len fotky co mi posielal kamarat z Talianska... ale vyzera perfektne :palec2:

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

hod pak foto....jinak taky jsme ted doma pořizovali něco takovýho postaršího pro bratra...je to fiatek punto 96rok, 92tis km, interier je jak novej a z venku je malinko znat že je to 12let starý auto...je to 1,2motor...2xairbag, okna v eletrice, posilovač řízení...auto 35tis.kč a jsme s ním spokojený, docela mě překvapilo jak to jede a docela to drží. jen musím dodat že to auto nikde nehnije ani nic takovýho je fakt v super stavu, je přivezený z německa po nějaký paničce, tak sem zvědavej jak dlouho bude držet.

Vloženo

zdravim pani

zajtra sa sem teda pokusim hodim nejake to foto, ale neslubujem nakolko som v casovej tiesni

s autickom som spokojny, mame za sebou prvych 5 tkm zatial vsetko OK okrem sliziacej plastovej pripuby na hlave... ale ta je uz vymenena

inak super afti :palec2: :palec2: :palec2:

Vloženo
Kup si facko za 15tis a nic neres na to na co jsi popsal ze to potrebujes nepotrebujes nic vic!Diesel nekupuj,jak se tady pise ani to nezahrejes a pujde srat asi hodne brzo!:)

jj, kup facko s LPG :palec2:

Vloženo
To jako vazne nekdo provozuje to, ze si koupi auto a pak ho ma doma zamcene v garazi a jezdi nejakym strepem? lol K cemu pak to prvni auto je? U nejakych tuning a showcaru to chapu, ale takhle?

poznam cloveka co ma trojkove BMW v garazi ale vytiahne ho von iba ak svieti slnko. inak sa vozi na S 105 :feve: sa cloveku zastavuje rozum ked to vidi... kupit si auto doslova iba na to aby vsetci videli ze na to mam... skoda reci

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...