Přejít na obsah

Napětí

Host Hero

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás . Dnes se mi stalo že po deseti dnech jsem neodjel.Sedm měsíců stará baterka neměla šťávu rozsvítit ani diodu.I když někdy Fábia 1,4 Junior stála ičtyři týdny bez jízdy vždy šla bez problému nastartovat. Mezi tím jsem nic nepřidělával ani do vozu nijak nezasahoval.Baterii jsem dal nabít a zítra se uvidí .Na měření odběrového proudu nic nemám.Pro jistotu tam dám odpojovač baterky. Vím že se o tom psalo ale jak je možné že dříve jí (baterii) to nevadilo a proud udržela? Uvidím po nabití raději zajedu do servisu. Ahoj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím Vás . Dnes se mi stalo že po deseti dnech jsem neodjel.Sedm měsíců stará baterka neměla šťávu rozsvítit ani diodu.I když někdy Fábia 1,4 Junior stála ičtyři týdny bez jízdy vždy šla bez problému nastartovat. Mezi tím jsem nic nepřidělával ani do vozu nijak nezasahoval.Baterii jsem dal nabít a zítra se uvidí .Na měření odběrového proudu nic nemám.Pro jistotu tam dám odpojovač baterky. Vím že se o tom psalo ale jak je možné že dříve jí (baterii) to nevadilo a proud udržela? Uvidím po nabití raději zajedu do servisu. Ahoj

Ahoj Tak příčina byla odhalena, slepilo se relé ventilátoru chlazení motoru! :feve::aggressive:fuck

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...