PeterM Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Dobry den, pri brzdeni ma auto vybracie, citit to u vo volante a pri prudsom brzdeni vznika niekde pri naprave buchanie. Domnievam sa, ze to robia skrutene predne kotuce, popripade silenbloky ulozenia tlmicov. Ako najlepsie zistim v com je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Dobry den,pri brzdeni ma auto vybracie, citit to u vo volante a pri prudsom brzdeni vznika niekde pri naprave buchanie. Domnievam sa, ze to robia skrutene predne kotuce, popripade silenbloky ulozenia tlmicov. Ako najlepsie zistim v com je chyba? nech přetočit kotouče na soustruhu - popřípadě alespoň zkontrolovat úchylkoměrem a proměřit tloušťku kotouče mikrometrem po celém obvodě. Pak buď přetočit, nebo koupit nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Dobry den,pri brzdeni ma auto vybracie, citit to u vo volante a pri prudsom brzdeni vznika niekde pri naprave buchanie. Domnievam sa, ze to robia skrutene predne kotuce, popripade silenbloky ulozenia tlmicov. Ako najlepsie zistim v com je chyba? Tento problém jsem řešil a po výměně silenbloků a vrchního uložení tlumičů se to ztratilo tak je to v pohodě Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterM Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tento problém jsem řešil a po výměně silenbloků a vrchního uložení tlumičů se to ztratilo tak je to v pohodě Neználek Ved prave to by som potreboval zistit, ci to robia kotuce, alebo ulozenie tlmicov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Ved prave to by som potreboval zistit, ci to robia kotuce, alebo ulozenie tlmicov.Já jsem to zjistil tak že jsem zajel na geometrii a tam mi zjistili že mám vůle jak na ramenech tak na čepech řízení a z toho jsem odvodil že je to tím .A né kotoučema protože mám po výměně kotoučů asi 4000km dával jsem zimrmany sport . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.