petrator Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ahoj ,jen se potrebuji zeptat,jestli je mozne,aby mi u fabie rv.10mesic 2004,urezl zadni dil vyfuku.Me to prijde moc brzo,ale treba se pletu.Napiste mi sve nazory.DIKY P.S u te roury co je na konci vyfuku je dira jak vrata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 (editace) Jakou jsou jiné způsoby jak zjistit skutečný rok výroby než díru ve vejfuku. Zkontroluj skla plasty pásy roky výroby na nich jsou. Editováno: 17. Duben 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 To jsem udelal,a vsechno sedi,jen mi prislo ,ze po tak kratke dobe,je tam takova duzna ale asi je to normalni.Kamarad mi povidal ze to musi vydrzet dyl,ale asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 To jsem udelal,a vsechno sedi,jen mi prislo ,ze po tak kratke dobe,je tam takova duzna ale asi je to normalni.Kamarad mi povidal ze to musi vydrzet dyl,ale asi ne Tak stačí aby si ho o něco třeba poškodil a pak si koroze může začít kvést. Asi špatněj kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Jo jo to je mozne,ale diky za odpoved,docela me to uklidnilo,ani se nedivim ja koupit hrabe,tak pokvetou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Nevím, máme doma Fabii 01, květen, a zadní díl výfuku je chycený, ale půjde ven až v létě a jen proto, že doma leží nový výfuk. Nechci Tě znepokojovat, hodně záleží na tom kde auto jezdilo a stálo, takže myslím, že nějaké vše řešící odpovědi se nedočkáš, prt. to je i není možné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ak je to auto jazdené resp. z bazáru, je kľudne možné, že tam hodili načatý výfuk z iného auta. Bohužiaľ sa to robí, bežne sa prehodia pred predajom veci, ktoré za to stoja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 anebo se s ní jezdily hodně krátký trasy a dlohé jen málo, výfuk se ani neohřál, pak je plný kondenzované vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 znám dost fabek z r.v. 2000 a mají stále původní ale záleží vážně kolik najedeš km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Aj ja jazdím väčšinou krátke trasy a výfuk mám ešte pôvodný r.v.01 Je už síce celý "spuchnutý" od hrdze ale dole nepôjde, až keď sa ozve! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 19. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Diky kluci,je to fakt z bazaru,ale ten vyfuk je jeste origo svareny,takze asi ty kratke trasy,a nebo spatny kus ale dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.