Dunhill Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Zdravim, měl bych na Vás prosbu. Mám možnost koupit RS, ale něco mi v ní nehraje. Jedná se o dekorativní rámeček kolem středového panelu, který je v provedení karbonovém. Rovněž kryt vyklapěcího popelníku pod ním by měl být ve stejném provedení. Alespoň jsem zatím neviděl jinak. No a právě tahle ho nemá v karbonovém provedení, ale je to pouze obyčejný plast. Přikládám obr. jak vypadá v karbonovem provedeni. Je to v pořádku, či tady něco "nehraje"? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Promiň, ale trochu žasnu nad tvími starostmi. Co by jsi se měl kouknout pod kapotu, jestli je tam turbo motor 180 PS AUQ a př. brzdy 312 mm (interiér tam je) tak tebe zaujme rámeček Black Dots oklo rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engelhart Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Fakt máš starosti...... Ale opravdu tohle neřeš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Fakt máš starosti...... Ale opravdu tohle neřeš..... Jo jo koukni radši pod tu kapotu a ve volném čase si udělej diagnostiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 A proč by se na to neměl ptát, když to chce vědět?? A proč by jako měl koukat, jestli má kotouče malý nebo velký, hlavně že je má v pořádku. Jinak ten rámeček se mi moc nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 A proč by se na to neměl ptát, když to chce vědět??A proč by jako měl koukat, jestli má kotouče malý nebo velký, hlavně že je má v pořádku. Jinak ten rámeček se mi moc nelíbí. Aby tam neměl třeba z 1,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) Aby tam neměl třeba z 1,6 Jj, omlouvám se, nějak jsem přehlédl, že chce koupit a zkoumá pravost............ Editováno: 24. Duben 2008, autor: dolešo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Zdravim,měl bych na Vás prosbu. Mám možnost koupit RS, ale něco mi v ní nehraje. Jedná se o dekorativní rámeček kolem středového panelu, který je v provedení karbonovém. Rovněž kryt vyklapěcího popelníku pod ním by měl být ve stejném provedení. Alespoň jsem zatím neviděl jinak. No a právě tahle ho nemá v karbonovém provedení, ale je to pouze obyčejný plast. Přikládám obr. jak vypadá v karbonovem provedeni. Je to v pořádku, či tady něco "nehraje"? Díky za odpověď. nevím, zda je to tam originálně, ale já jsem to auto z bazaru už s tímto rámečkem taky koupil. Mně se tam naopak líbí a neřešil jsem, jestli tam má být nebo ne, rozhodnutí o koupi/nekoupi auta by to nezměnilo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Hlavně pořádně prozkoumej rok výroby množí se případy kdy se RS-ka omlazují o několik let. Takže okna plasty pásy aby měli rok výroby stejnej jako rok výroby auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 no zrovna ty vokna a plasty a pasy nevim jestli je to to nejlepsi na zkoumani bych se hlavne podival s nekym jestli to nebylo streleny a na dily vepredu jestli jsou ze stejnyho roku ne? jinak okna sou trosku blby ja mam jiny podle toho kdy mi z jaky strany vybrali auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.