Pitbull88 Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Zdravím,nevíte někdo kam se připojuje a jestli to vůbec jde v motoru tlak oleje v motoru?? Mám v interieru budík.....děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Nikdo si nedaval přídavné budičky na sloupek či jinam???že by nikdo nevěděl zda si mohu připojit budiček tlak oleje v motoru??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Nikdo si nedaval přídavné budičky na sloupek či jinam???že by nikdo nevěděl zda si mohu připojit budiček tlak oleje v motoru??????? Mudíš mít redukci kterou dáš na výměník u oil.fultru teda pokud nemáš vložku.Na to pak namontuješ čidla teplotu a i tlak oleje tady to mášKlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Hm a nebo pokud mas vlozku olejoveho filtru, tak je tam misto kde je zasroubovanej sroub a tam se do taky merit, kdyz ho vysroubujes a nasroubujes redukci s cidlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 24. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 A mužu ten adapter jak si mi poslal odkaz dát k jekýmu holikv budíku??mam od jine značky než je ten adapter,,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 A mužu ten adapter jak si mi poslal odkaz dát k jekýmu holikv budíku??mam od jine značky než je ten adapter,,díky Janý že jo ten adapter nepozna na jaký budíky jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 25. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Mám 1.8 20v bez turba r.v 97 lze to tedy zapojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Mám 1.8 20v bez turba r.v 97 lze to tedy zapojit? jo jasný uplně v poko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 13. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Tak už sem koupil budíky teplota oleje a tlak oleje v motoru..dostal sem k tomu takové téčko duralové se třemy otvory se závity,chci se zeptat kam se to dává?Někdo říkal že to dam někam do motoru a to tam kam vede kabel od palubky a na palubce zobrazuje když je malo oleje tak se rozsvítí olejnička tak tam to čidílko na to sundám misto něho dam to moje téčko a na něj zpět to čidílko a na další závit dam přímo ten kousek pro měření tlaku oleje...nemáte někdo tušení kde to najdu?To origo čidílko?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Tak už sem koupil budíky teplota oleje a tlak oleje v motoru..dostal sem k tomu takové téčko duralové se třemy otvory se závity,chci se zeptat kam se to dává?Někdo říkal že to dam někam do motoru a to tam kam vede kabel od palubky a na palubce zobrazuje když je malo oleje tak se rozsvítí olejnička tak tam to čidílko na to sundám misto něho dam to moje téčko a na něj zpět to čidílko a na další závit dam přímo ten kousek pro měření tlaku oleje...nemáte někdo tušení kde to najdu?To origo čidílko?Děkuji řek bych že se to napojuje na redukci k olejovýmu filtru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.