Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,nevíte někdo kam se připojuje a jestli to vůbec jde v motoru tlak oleje v motoru?? Mám v interieru budík.....děkuji

• Autor

Nikdo si nedaval přídavné budičky na sloupek či jinam???že by nikdo nevěděl zda si mohu připojit budiček tlak oleje v motoru??????? :p

Nikdo si nedaval přídavné budičky na sloupek či jinam???že by nikdo nevěděl zda si mohu připojit budiček tlak oleje v motoru??????? :p

Mudíš mít redukci kterou dáš na výměník u oil.fultru teda pokud nemáš vložku.Na to pak namontuješ čidla teplotu a i tlak oleje tady to mášKlik

Hm a nebo pokud mas vlozku olejoveho filtru, tak je tam misto kde je zasroubovanej sroub a tam se do taky merit, kdyz ho vysroubujes a nasroubujes redukci s cidlem.

• Autor

A mužu ten adapter jak si mi poslal odkaz dát k jekýmu holikv budíku??mam od jine značky než je ten adapter,,díky

A mužu ten adapter jak si mi poslal odkaz dát k jekýmu holikv budíku??mam od jine značky než je ten adapter,,díky

Janý že jo ten adapter nepozna na jaký budíky jede lol

• Autor

Mám 1.8 20v bez turba r.v 97 lze to tedy zapojit?

Mám 1.8 20v bez turba r.v 97 lze to tedy zapojit?

jo jasný uplně v poko ;)

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak už sem koupil budíky teplota oleje a tlak oleje v motoru..dostal sem k tomu takové téčko duralové se třemy otvory se závity,chci se zeptat kam se to dává?Někdo říkal že to dam někam do motoru a to tam kam vede kabel od palubky a na palubce zobrazuje když je malo oleje tak se rozsvítí olejnička tak tam to čidílko na to sundám misto něho dam to moje téčko a na něj zpět to čidílko a na další závit dam přímo ten kousek pro měření tlaku oleje...nemáte někdo tušení kde to najdu?To origo čidílko?Děkuji

Tak už sem koupil budíky teplota oleje a tlak oleje v motoru..dostal sem k tomu takové téčko duralové se třemy otvory se závity,chci se zeptat kam se to dává?Někdo říkal že to dam někam do motoru a to tam kam vede kabel od palubky a na palubce zobrazuje když je malo oleje tak se rozsvítí olejnička tak tam to čidílko na to sundám misto něho dam to moje téčko a na něj zpět to čidílko a na další závit dam přímo ten kousek pro měření tlaku oleje...nemáte někdo tušení kde to najdu?To origo čidílko?Děkuji

řek bych že se to napojuje na redukci k olejovýmu filtru

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.