Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nikdo si nedaval přídavné budičky na sloupek či jinam???že by nikdo nevěděl zda si mohu připojit budiček tlak oleje v motoru??????? :p

Mudíš mít redukci kterou dáš na výměník u oil.fultru teda pokud nemáš vložku.Na to pak namontuješ čidla teplotu a i tlak oleje tady to mášKlik

Vloženo
A mužu ten adapter jak si mi poslal odkaz dát k jekýmu holikv budíku??mam od jine značky než je ten adapter,,díky

Janý že jo ten adapter nepozna na jaký budíky jede lol

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak už sem koupil budíky teplota oleje a tlak oleje v motoru..dostal sem k tomu takové téčko duralové se třemy otvory se závity,chci se zeptat kam se to dává?Někdo říkal že to dam někam do motoru a to tam kam vede kabel od palubky a na palubce zobrazuje když je malo oleje tak se rozsvítí olejnička tak tam to čidílko na to sundám misto něho dam to moje téčko a na něj zpět to čidílko a na další závit dam přímo ten kousek pro měření tlaku oleje...nemáte někdo tušení kde to najdu?To origo čidílko?Děkuji

Vloženo
Tak už sem koupil budíky teplota oleje a tlak oleje v motoru..dostal sem k tomu takové téčko duralové se třemy otvory se závity,chci se zeptat kam se to dává?Někdo říkal že to dam někam do motoru a to tam kam vede kabel od palubky a na palubce zobrazuje když je malo oleje tak se rozsvítí olejnička tak tam to čidílko na to sundám misto něho dam to moje téčko a na něj zpět to čidílko a na další závit dam přímo ten kousek pro měření tlaku oleje...nemáte někdo tušení kde to najdu?To origo čidílko?Děkuji

řek bych že se to napojuje na redukci k olejovýmu filtru

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...