Cooper Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Panove,kde berete originalni lampy xenon na O1? Prozrate mi! Ja objel desitky vrakacu a nikde nebyla cena nizsi nez 13000kc za par. Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 koukni tady v bazaru seženeš i za 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 i za 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 i za 11 Co jsem před rokem kupoval jen face - normál tak je měli v Praze ve Vršovicích ul. Ukrajinská za 9600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Panove,kde berete originalni lampy xenon na O1? Prozrate mi! Ja objel desitky vrakacu a nikde nebyla cena nizsi nez 13000kc za par. Diky za info. Většina kupuje,mám dojem Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooper Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Co jsem před rokem kupoval jen face - normál tak je měli v Praze ve Vršovicích ul. Ukrajinská za 9600,- Jo do Vrsovic jezdim.Koupil jsem tam lampy na facelift bez xenonu. Ale ta cena je za starsi a vybojky budou kaput. Jak jsi resil sani vzduchu za svetlem? Nebo mas model nad rv.2000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooper Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Většina kupuje,mám dojem Neználek HA HA,dik za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Jo do Vrsovic jezdim.Koupil jsem tam lampy na facelift bez xenonu. Ale ta cena je za starsi a vybojky budou kaput. Jak jsi resil sani vzduchu za svetlem? Nebo mas model nad rv.2000? Klasika, ven s ním! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 to sání jde ale dost blbě vytáhnout, tak jsem ho říznul flexkou a bylo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Já taky kupoval a kupoval jsme nový za 13 000 , je to dost ale jsou nový a nemělo by se tam nic posr..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Já taky kupoval a kupoval jsme nový za 13 000 , je to dost ale jsou nový a nemělo by se tam nic posr..... No jasně, jako nový ve fabrice? Nebo jako že někdo pronesl nový z fabriky a vydělal na tobě 13t? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 No jasně, jako nový ve fabrice? Nebo jako že někdo pronesl nový z fabriky a vydělal na tobě 13t? Ve fabrice ??? Ne ale s účtem a jak je kdo prones nebo jestli je hodil přes plot a pak si je vyzved je mi fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooper Vloženo 24. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Klasika, ven s ním! Vam to vyndany sani nedela bordel? me pocitac za studenyho motoru pri zapnuti hafo el. pristroju ukazoval kurevsky hodnoty momentalni spotreby nafty! cca. 90L/100KM Tak jem ho nahral horkovzduskou,natlacil svetlomet a je tam zpet.Ale to mam face lift bez xenonu.Za xenony se uz nevejde vubec Jo a co technicka? Byli jste uz nekdo s prekopanyma svetlama z halogenu na xenon??? Myslim tim predelani ne ve skoda salonu. Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Vam to vyndany sani nedela bordel? me pocitac za studenyho motoru pri zapnuti hafo el. pristroju ukazoval kurevsky hodnoty momentalni spotreby nafty! cca. 90L/100KM Tak jem ho nahral horkovzduskou,natlacil svetlomet a je tam zpet.Ale to mam face lift bez xenonu.Za xenony se uz nevejde vubec Jo a co technicka? Byli jste uz nekdo s prekopanyma svetlama z halogenu na xenon??? Myslim tim predelani ne ve skoda salonu. Diky! Jojo a je to O.K Kouknou na seřízení a nic víc.Ostřiky jsem dodal sice nejsou zapojený ale to je nezajímá a že má na nápravě být nějaký náklonový čidlo nemají ani potuchy takže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 jenom pro informaci kdo by chtěl kupovat xeny v autor.servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooper Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 jenom pro informaci kdo by chtěl kupovat xeny v autor.servise O tom se vi,toto reseni je nemyslitelny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.