Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahojky potreboval bych poradit jak nebo cim odhlucnit interier vadi mi nadmerna hlucnost motoru atd da ste nejak poresit treba nalepeni nejake izolace pod koberce popripadne pod palubovku

ahojky potreboval bych poradit jak nebo cim odhlucnit interier vadi mi nadmerna hlucnost motoru atd da ste nejak poresit treba nalepeni nejake izolace pod koberce popripadne pod palubovku

Už se to tu řeší..... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40023

Upraveno od Octavinek

• Autor

diky moc priznam se jsem linej hledat :)

Ahoj, u mé oktávky jsem zjistil, že v levých zadních i předních dveřích chybí fólie, která by tam měla být, asi majiteli přede mnou to nevadilo. Chci se zeptat, jestli tato slída nějak slyšitelněji odhluční zvuky z venku nebo se na to vykašlat a ušetřit za origo. Díky.

Ahoj, u mé oktávky jsem zjistil, že v levých zadních i předních dveřích chybí fólie, která by tam měla být, asi majiteli přede mnou to nevadilo. Chci se zeptat, jestli tato slída nějak slyšitelněji odhluční zvuky z venku nebo se na to vykašlat a ušetřit za origo. Díky.

neni tam ani tolik pro odhlucneni ale zatekani vody do interieru i kdyz maji dvere ve spod odtok. dirky.

Určitě si je tam dej ;)

Určitě si je tam dej ;)

Díky, určitě je tam dám, teď ještě řeším jestli origo nebo stačí jen koupit miralon a oboustranou páskou to přilepit. Vím, že se to tu někde řešilo, ale nemohu to najít, ať dělám co dělám. Díky.

Díky, určitě je tam dám, teď ještě řeším jestli origo nebo stačí jen koupit miralon a oboustranou páskou to přilepit. Vím, že se to tu někde řešilo, ale nemohu to najít, ať dělám co dělám. Díky.

staci miralon. Podla mna je to este lepsie ako origo folia. Daju sa donho lepsie spravit dierky na kable, a trochu viac odhlucni ako ta folia. Ale myslim ze rozdiel pocut nieje :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.