gregori Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Zdravám, dnes jsem předělával na face světla a narazil jsem na problém s náklony. Chtěl bych se zeptat, na jakém principu náklony fungují? Probíhá vše interně (ve vnitřku světel)? Nebo je nutné místo nad/pod svštlomety k náklonu? Motorky mě totiž nepřetržitě vrčí ale světelný kužel se nehýbe. Vypadá to, jaky by byly paraboly nějak seklé nebo tak...je to možné? budu dák za každou radu. Popř. nemůže být problém v zapojení? Díky, gregori Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Zdravám, dnes jsem předělával na face světla a narazil jsem na problém s náklony. Chtěl bych se zeptat, na jakém principu náklony fungují? Probíhá vše interně (ve vnitřku světel)? Nebo je nutné místo nad/pod svštlomety k náklonu? Motorky mě totiž nepřetržitě vrčí ale světelný kužel se nehýbe. Vypadá to, jaky by byly paraboly nějak seklé nebo tak...je to možné? budu dák za každou radu. Popř. nemůže být problém v zapojení?Díky, gregori aááá tak to budou zřejmě stará světla/ použitá, to bude známý problém s motorkami! No holt budeš muset sehnat nové motorky a vyměnit, mě se po..... měsíc po výměně použitých světel z vrakoviště, tady někde v bazaru jsem sehnal motorky 400,- ks a už to je o.k.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregori Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Pouzita svetla to jsou, to mas pravdu. Muzes ten problem trosku blize specifikovat? Ve starsichv prispevcich jsem o tom nic nenasel. Nerad bych kupoval nove motorky zbytecne... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Pouzita svetla to jsou, to mas pravdu. Muzes ten problem trosku blize specifikovat? Ve starsichv prispevcich jsem o tom nic nenasel. Nerad bych kupoval nove motorky zbytecne...Diky Pozri do bazaru, Josh7 predava tie motorceky za vybornu cenu, co viem, tak odchadzaju, takze minimalne ako zaloha sa hodia. Ked sa Ti zda, ze to nie su motorceky, skus ich vybrat (navod je cerstvo v Instalacnych manualoch) a ked vtedy nepojdu, je to jasne. Musia sa zasuvat-vysuvat. Skus pripadne pohybat parabolou (zahraj sa na motorcek), musi chodit lahko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Pozri do bazaru, Josh7 predava tie motorceky za vybornu cenu, co viem, tak odchadzaju, takze minimalne ako zaloha sa hodia.Ked sa Ti zda, ze to nie su motorceky, skus ich vybrat (navod je cerstvo v Instalacnych manualoch) a ked vtedy nepojdu, je to jasne. Musia sa zasuvat-vysuvat. Skus pripadne pohybat parabolou (zahraj sa na motorcek), musi chodit lahko... já jeden rozhodil promazal a chodil tak 14 dní, pak začal znovu vrkat, tak šly ven! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 já jeden rozhodil promazal a chodil tak 14 dní, pak začal znovu vrkat, tak šly ven! No pri tej cene sa to ani neoplati tusim opravovat... Najma ak zacnu po dvoch tyzdnoch znova blbnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 No pri tej cene sa to ani neoplati tusim opravovat... Najma ak zacnu po dvoch tyzdnoch znova blbnut. No snaha byla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregori Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Díky za skvlé rady, zítra to zkusím rozebrat a uvidím...pokud je princip tak jednoduchý, tak by se při demontáži snad nemělo nic po... Měl jsem obavy, ze tak jsou nejaky lanka nebo sileny mechanismy, ale asi zbytecne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 (editace) Díky za skvlé rady, zítra to zkusím rozebrat a uvidím...pokud je princip tak jednoduchý, tak by se při demontáži snad nemělo nic po...Měl jsem obavy, ze tak jsou nejaky lanka nebo sileny mechanismy, ale asi zbytecne :-) No jsou tam jen šroubky torxy! Ale jde tam zpátky trochu špatně nasadit, myslím trefit šroubky, je to piplačka! Každopádně světlo ven, je to prácička na 10 - 15 min.! Editováno: 21. Duben 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Tak tak, světlo ven, je to fakt piplačka vyndávat tyhle motúrky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Tak tak, světlo ven, je to fakt piplačka vyndávat tyhle motúrky tady máš celkem slušný a nový návod! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44139 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.