Publikováno Duben 20, 200817 r Jelikož jako hodně lidem, tak i mě na mém autě, nešlo naklápění světel, musel jsem - nebo spíš chtěl - vyměnit motorky. Nevím zda to někomu pomůže, ale šoupnu tu takový náčrt práce. Po zjištění, že motorky jsou KO, jsem si sehnal nové a dal se do výměny. Potřebujeme k tomu: - klíč č. 7 v mém případě malá gola. - torx č. 25 a 27 - myslím. - půl až hodku času Otevřeme kapotu a začneme
Duben 20, 200817 r Autor Prvně musíme vydat blinkr. Povolíme klíčem č. 7 šroubek, který je na světle shora. Blinkr taháme k sobě - ven z auta. Mě to moc nešlo, jelikož to drželo na té gumě, co je na blinkru. Odpojíme patici ze žárovky a jdeme na světlo.
Duben 20, 200817 r Autor Odpojíme patici, torxem povolíme šroubky a světlo vyndáme ven. Nejde to přímo, proto je třeba opatrně tahat, ať si neodřeme nárazník. Upraveno Duben 20, 200817 r od maros
Duben 20, 200817 r Autor Položíme světlo na nějakou podložku, ať si světlo neponičíme. Sundáme kryt a vidíme motorek. Motorek drží na dvou šroubech, které povolíme. Poté je třeba motorek vytočit do strany a povolit šroubek držačku(nevím jak to nazvat). Dáváme pozor ať šroubek a držáček nespadne do světla. Motorek vyndáme a odpojíme korektorek. Zpětná montáž opačným způsobem. Myslím, že se toho člověk nemusí bát. Tak ať to někomu pomůže.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.