Přejít na obsah

Horská kola

Farnell

Doporučené příspěvky

No 90kg,mel jsem taky XCM ,ale se 203 kotoucem.Vazmi taky 95kg,ale taky dovysky 190 a nedelal mi dobroty.Pri kazdem prudsim brzdeni ,me tahla brzda doleva.Ted mam vidlu Manitou splite 130mm nohy 30mm seriove,ale upravene zpevnene,takze se chovaji jako 32.Ja nejsem gramar ,takze me nevadi kdyz kolo nevazi 11kg ale staci me 12,5 kg.

Aha, ale ja osobne si myslim, po tom, co jsem vsude cetl, ze je sakra rozdil 160mm a 203mm, nevim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, ale ja osobne si myslim, po tom, co jsem vsude cetl, ze je sakra rozdil 160mm a 203mm, nevim...

Mel jsem prvne kotouc na center..... 160 a po dvou vyjizdkach se mi uvarily desky a kotouc byl modrej.Tak jsem presel na 203,sice v terenu sem tam drnka ,ale brzdny ucinek je vetsi o dost.Jeste ale zalesi na destickach (stejne jako u aut) ty jsem taky menil.

Odkaz ke komentáři

deko: ty voe 11kg ma bezne MTB ktore mas postavene na XT pokial ho nevlastni gramohonic. vahu co si udaval 12-12,5kg ma bezny bajk.

Ano ale zalezi i hodne na ramu a vidli(na te se da usetrit i 1 kg)

Ja jsem si stavel kolo tak,aby neco vydrzelo a kdyz se nekde vymlatim tak me nebude tak mrzet ze se to a to znicilo.

Odkaz ke komentáři

Mel jsem prvne kotouc na center..... 160 a po dvou vyjizdkach se mi uvarily desky a kotouc byl modrej.Tak jsem presel na 203,sice v terenu sem tam drnka ,ale brzdny ucinek je vetsi o dost.Jeste ale zalesi na destickach (stejne jako u aut) ty jsem taky menil.

Ale na to XCM-ko se muze oficialne dat max 180mm :) ja myslim ze i ty 160 brzdej slusne, jen je prej potreba dat kvalitnejsi desky a pak to udajne brzdi jak bejk... a hlavne jsem zvyklej na stary obycejny vecka, takze i ta serie 160mm pro me bude asi sok...

Odkaz ke komentáři

kluci,co jsou to ty hydra?a co je lepsi? kotouce hydraulicke, nebo obyc spaliky? ja mam kotouce, ale myslim, ze kdybych si koupil spalihy na hydrauliku, tak bych udelal lepsi :palec2:

Odkaz ke komentáři

kluci,co jsou to ty hydra?a co je lepsi? kotouce hydraulicke, nebo obyc spaliky? ja mam kotouce, ale myslim, ze kdybych si koupil spalihy na hydrauliku, tak bych udelal lepsi :palec2:

Hydra jsem myslel kotoucovky hydraulicke.

Ono hydraulicke brzdy jsou dobra vec,ale muze se stat ze nekde urvete lanko a olej vytece a jste bez brzd.To se u V-brake a u mechanik nestane.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...