mata100 Vloženo 21. Duben 2008 Vloženo 21. Duben 2008 (editace) Moc prosím o vaše zkušenosti s vožením dětí v autosedačkách na zadních sedačkách. Mám 3letého kluka a další čekáme v srpnu. Problém je v tom, že za mě (to jest sedačka řidiče) se nevejde ani 3l syn v sedačce 9-18 kg a ani sedačka pro novorozence. Syn ještě nemá tak dlouhé nohy aby je v kolenou ohnul dolů ,tak potřebuje před sebou hodně místa. Ve předu není vypnutí airbagu takže to je taky pase. Jediné co mě zatím napadlo jako řešení , je koupit klukovi sedačku už 15-36kg s nějakým krátkým sedákem aby mohl ohnout nohy dolů a dát ho za mně.Jenže teď má 12kg tak bych ho musel do srpna vykrmit nebo už fakt nevím. Máte prosím někdo zkušenosti, nebo vozíte děti v kufru. Díky Martin Editováno: 21. Duben 2008, autor: mata100 Citovat
Tom_F Vloženo 22. Duben 2008 Vloženo 22. Duben 2008 Moc prosím o vaše zkušenosti s vožením dětí v autosedačkách na zadních sedačkách. Mám 3letého kluka a další čekáme v srpnu. Problém je v tom, že za mě (to jest sedačka řidiče) se nevejde ani 3l syn v sedačce 9-18 kg a ani sedačka pro novorozence. Syn ještě nemá tak dlouhé nohy aby je v kolenou ohnul dolů ,tak potřebuje před sebou hodně místa. Ve předu není vypnutí airbagu takže to je taky pase. Jediné co mě zatím napadlo jako řešení , je koupit klukovi sedačku už 15-36kg s nějakým krátkým sedákem aby mohl ohnout nohy dolů a dát ho za mně.Jenže teď má 12kg tak bych ho musel do srpna vykrmit nebo už fakt nevím. Máte prosím někdo zkušenosti, nebo vozíte děti v kufru. Díky Martin airbag přestože není vypínatelný můžeš nechat vypnout v servisu, nalepí nálepku že je vypnutý a máš v předu místu pro sedačku Citovat
Jarekk Vloženo 22. Duben 2008 Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Syn má 2roky a 3 měsíce a jezdí za spolujezdcem. Tam se zatím vleze, ale do sedačky vpředu kope. Manželka se před něho vleze, ale já už s problémem. Za řidičovu sedačku se vleze sedačka vajíčko, ale ja napěchovaná mezi zadní a řidičovou opěrkou. Mám sedačku uplně dole, kdyby byla výš, tak je tam na sedačku víc místa. A ten kufr je taky řešení. Editováno: 22. Duben 2008, autor: Jarekk Citovat
mata100 Vloženo 22. Duben 2008 Autor Vloženo 22. Duben 2008 airbag přestože není vypínatelný můžeš nechat vypnout v servisu, nalepí nálepku že je vypnutý a máš v předu místu pro sedačku A dá se potom zase zapnout nebo to zůstane natrvalo. Citovat
mata100 Vloženo 22. Duben 2008 Autor Vloženo 22. Duben 2008 Syn má 2roky a 3 měsíce a jezdí za spolujezdcem. Tam se zatím vleze, ale do sedačky vpředu kope. Manželka se před něho vleze, ale já už s problémem. Za řidičovu sedačku se vleze sedačka vajíčko, ale ja napěchovaná mezi zadní a řidičovou opěrkou. Mám sedačku uplně dole, kdyby byla výš, tak je tam na sedačku víc místa. A ten kufr je taky řešení. Fotka dobrá Zkusím dát tu sedačku výš, jak píšeš. Mě se za mě to vajíčko nevejde ani náhodou, to bych musel ject tak o 5 zubů dopředu. To se tam ale nenaskládám já. Zkusím to dát vejš. Citovat
Tom_F Vloženo 23. Duben 2008 Vloženo 23. Duben 2008 A dá se potom zase zapnout nebo to zůstane natrvalo. je to dočasné, pak se nechá opět zapnout. Mě to řešil přímo servis škoda Citovat
Tomas_ek Vloženo 23. Duben 2008 Vloženo 23. Duben 2008 Ta fotka dobrá, jen se musí pomaleji v zatáčkách. Jinak by ho umlátila pomarančová limča Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.