mata100 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 (editace) Moc prosím o vaše zkušenosti s vožením dětí v autosedačkách na zadních sedačkách. Mám 3letého kluka a další čekáme v srpnu. Problém je v tom, že za mě (to jest sedačka řidiče) se nevejde ani 3l syn v sedačce 9-18 kg a ani sedačka pro novorozence. Syn ještě nemá tak dlouhé nohy aby je v kolenou ohnul dolů ,tak potřebuje před sebou hodně místa. Ve předu není vypnutí airbagu takže to je taky pase. Jediné co mě zatím napadlo jako řešení , je koupit klukovi sedačku už 15-36kg s nějakým krátkým sedákem aby mohl ohnout nohy dolů a dát ho za mně.Jenže teď má 12kg tak bych ho musel do srpna vykrmit nebo už fakt nevím. Máte prosím někdo zkušenosti, nebo vozíte děti v kufru. Díky Martin Editováno: 21. Duben 2008, autor: mata100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Moc prosím o vaše zkušenosti s vožením dětí v autosedačkách na zadních sedačkách. Mám 3letého kluka a další čekáme v srpnu. Problém je v tom, že za mě (to jest sedačka řidiče) se nevejde ani 3l syn v sedačce 9-18 kg a ani sedačka pro novorozence. Syn ještě nemá tak dlouhé nohy aby je v kolenou ohnul dolů ,tak potřebuje před sebou hodně místa. Ve předu není vypnutí airbagu takže to je taky pase. Jediné co mě zatím napadlo jako řešení , je koupit klukovi sedačku už 15-36kg s nějakým krátkým sedákem aby mohl ohnout nohy dolů a dát ho za mně.Jenže teď má 12kg tak bych ho musel do srpna vykrmit nebo už fakt nevím. Máte prosím někdo zkušenosti, nebo vozíte děti v kufru. Díky Martin airbag přestože není vypínatelný můžeš nechat vypnout v servisu, nalepí nálepku že je vypnutý a máš v předu místu pro sedačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Syn má 2roky a 3 měsíce a jezdí za spolujezdcem. Tam se zatím vleze, ale do sedačky vpředu kope. Manželka se před něho vleze, ale já už s problémem. Za řidičovu sedačku se vleze sedačka vajíčko, ale ja napěchovaná mezi zadní a řidičovou opěrkou. Mám sedačku uplně dole, kdyby byla výš, tak je tam na sedačku víc místa. A ten kufr je taky řešení. Editováno: 22. Duben 2008, autor: Jarekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata100 Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 airbag přestože není vypínatelný můžeš nechat vypnout v servisu, nalepí nálepku že je vypnutý a máš v předu místu pro sedačku A dá se potom zase zapnout nebo to zůstane natrvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata100 Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Syn má 2roky a 3 měsíce a jezdí za spolujezdcem. Tam se zatím vleze, ale do sedačky vpředu kope. Manželka se před něho vleze, ale já už s problémem. Za řidičovu sedačku se vleze sedačka vajíčko, ale ja napěchovaná mezi zadní a řidičovou opěrkou. Mám sedačku uplně dole, kdyby byla výš, tak je tam na sedačku víc místa. A ten kufr je taky řešení. Fotka dobrá Zkusím dát tu sedačku výš, jak píšeš. Mě se za mě to vajíčko nevejde ani náhodou, to bych musel ject tak o 5 zubů dopředu. To se tam ale nenaskládám já. Zkusím to dát vejš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 A dá se potom zase zapnout nebo to zůstane natrvalo. je to dočasné, pak se nechá opět zapnout. Mě to řešil přímo servis škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Ta fotka dobrá, jen se musí pomaleji v zatáčkách. Jinak by ho umlátila pomarančová limča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata100 Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Díky za odpovědi. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.