Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

chcem si kupit disky Braid 17", mam otázku: ak budu mat rozmer 8/17 a ET35 vojdu v pohode na auto a ake pneu bi na to malo ist ,rozmer, alebo kupit 7/17 ET35.

post-1515-1208859098_thumb.jpg

Proč dáváš kola se a né tam kam patří ? - do podvozku !!!

Vlezou určitě a pokud máš možnost volby tak dej na předek 7x17

Já mám na 7x17 225/45 R17 ale můžou tam být 205/50 R17 a pak je varianta 215/45 R17

Pokud kola, tak 8x17 ET 35.

Fernete: A nevím proč kupovat dva disky 7 a dva 8 placů! To aby jsi pak musel přezouvat přední gumy na zadek? Tady nejsi u BMW...

Pokud kola, tak 8x17 ET 35.

Fernete: A nevím proč kupovat dva disky 7 a dva 8 placů! To aby jsi pak musel přezouvat přední gumy na zadek? Tady nejsi u BMW...

Já nepsal že má dát 7x17 na předek a na zadek koupit 8x17 !!! Ale co teď sháním disky tak mě od několika lidí bylo doporučeno pro předek 7 max 7,5 !!! Nebo si myslíš, že su šílenec co dá na předek 205 a na zadek nějaký 235 ??? Když ty disky co chcu já dělají nejmenší 8x17, tak nemůžu dát na předek 7 nebo 7,5 !!!

Leda že bych jich uřízl nebo na bucharu zmenšil !!!

Já nepsal že má dát 7x17 na předek a na zadek koupit 8x17 !!! Ale co teď sháním disky tak mě od několika lidí bylo doporučeno pro předek 7 max 7,5 !!! Nebo si myslíš, že su šílenec co dá na předek 205 a na zadek nějaký 235 ??? Když ty disky co chcu já dělají nejmenší 8x17, tak nemůžu dát na předek 7 nebo 7,5 !!!

Leda že bych jich uřízl nebo na bucharu zmenšil !!!

Promiň, ale tak jsem to pochopil. Ono totiž už jsem takové auto viděl - ve předu jiný a v zadu taky (např. Francesko...). Jezdím alu 8x17 a s tvíma 180 PS se jich taky vůůůbec nemusíš bát a jdi do nich! :palec2:

Promiň, ale tak jsem to pochopil. Ono totiž už jsem takové auto viděl - ve předu jiný a v zadu taky (např. Francesko...). Jezdím alu 8x17 a s tvíma 180 PS se jich taky vůůůbec nemusíš bát a jdi do nich! :palec2:

Se nic neděje když nejde o život. Jak dojdou na konto love tak tam hned jdou ty 8x17

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.