Ludekl Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) Octavia combi 1,9TDI .Ať tahám jak chci tak sedačku nemohu odklopit, zřejmě je tam něco v..Nedá se to nějak rozdělat a opravit? Zatím se mi to nepovedlo a musím ji odklápět šroubovákem. Editováno: 24. Duben 2008, autor: Ludekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Octavia combi 1,9TDI .Ať tahám jak chci tak sedačku nemohu odklopit, zřejmě je tam něco v..Nedá se to nějak rozdělat a opravit? Zatím se mi to nepovedlo a musím ji odklápět šroubovákem. zkus na sedacku zatlacit poradne do zadudu smerem ke kufru a pak potahni nahoru pomalu kdyz se ti to podari tak si trochu zasroubuj doraz smerem dolu melo by to pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 spise mu to uvnitr vypadlo z kloubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 No a jestli by to byl ten druhý případ , vypadnutí z toho kloubku, jak se k tomu dostat a opravit. Mám totiž taky tento problém , a to táhlo, za které se tahá jde uplně lehce, je cítit , že je to volné a za nic to netahá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.