dalas Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 v pátek přijede technik ze škodovky, tak uvidíme, začíná to trošku cukat na zpátečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 14. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 tak technik sdělil, že je to v pořádku, a navíc mi našel cvakání v egr ventilu,to bude asi prasklá membrána ?, a teď se řeší v boleslavi, proč mám z výroby silentbloky na převodovce s označením J, když pro automat je označení M a je to bez náhrady za jiný díl, tak budu trvat na tom, ať mi tam dají zdarma ty správné, je to jejich průšvich, ale nevím jestli by ty silentbloky nějak ovlivnili ten pohyb motoru, ale tonoucí se stébla chytá, řešili jsme olej v převodovce, a mám ho vyměnit jen když by byl černej, pokud má pořád dobrou barvu a nesmrdí, tak by ho neměnil, povídal, že nějaká auta už mají 400t.km a pořád původní a no problem, tak ho tam zatím nechám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Pani neviete mi niekdo poradit menil som si silentbloky na motory a teraz mi motor ide ticho, ale ked pridam v zatacke, tak mi to zacne buchat, cim to moze byt? Doteraz to nerobilo teraz to robi ci idem do lava alebo do prava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Ahojte muze me nekdo prosim napsat spravne oznaceni silentbloku na prevodovce automat ( FNL ) ja tam mam jeden s oznacenim 4B0399151J a druhy s pismenem M podle etky co jsem nasel mam mit s pismenem M je to tedy opravdu tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 lidicky mate nekdo zkusenosti s timto obchodema hlavne s toutpo znackou dilu? http://mlparts.cz/front.tec-doc.product/674813 potrebuji to obednat a nevim zdali je to to prave. muzete prosim nekdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Viděl jsem koně blejt, hada chcát, ale tenhle obchod a tuhle značku vůbec neznám Podle tý ceny to bude na úrovni Starline. Ale jen názor, třeba mě někdo vyvede z omylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 supe ty delas do dilu ne? doporuc neco co je zlatej stred na cenu vuci kvalite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Cca Febi. To je tak půlka ceny originálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 dekuju supiku aspon nekdo pomohl moc dik! jdu shanet ( nebo i sezenes? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.