burek Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 cauec chlapi...ve felde u kamose ted opravujeme alarm.byl tam od vyroby ale nemuzeme k nemu nikde najit na netu manual je to jablotron CA 300 ZM.proste vse je zapojeny jak ma byt,stava tam jde-vse promereno a stejne to blikne jen kdyz ho poprve pripojime tim svazkem kablu.pak otocime klickem a dioda zhasne a jen slysite cvakat rele pri otaceni klicku...nejde to ani nakodovat nic.je to hluchy,ale pritom jsme to cele promerovali a bylo to vse v poradku.nevite nekdo?dikec moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Ahoj, skus to porovnat s touto vyssou verziou ca320f_cz_v2.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Ahoj, skus to porovnat s touto vyssou verziou prave ta verze co mame ma dve krabicky a tahle je jenom jedna v celju.melo by to byt identicke,ale preci jenom je tam nejaka ta vec .. treba mi tam mame dva hnedy draty ktery v tomto manualu vubec nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 prave ta verze co mame ma dve krabicky a tahle je jenom jedna v celju.melo by to byt identicke,ale preci jenom je tam nejaka ta vec .. treba mi tam mame dva hnedy draty ktery v tomto manualu vubec nejsou. chlapíku vždyť mě znáš, proč se mě nezeptáš??? Tento alarm dobře znám, mám na něj schema i servis udělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 chlapíku vždyť mě znáš, proč se mě nezeptáš??? Tento alarm dobře znám, mám na něj schema i servis udělám uz se na tom pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesus-pd Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 viem ze je to 5r stara tema ale nenasla by sa ta schema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.