Přejít na obsah

jablotron

burek

Doporučené příspěvky

cauec chlapi...ve felde u kamose ted opravujeme alarm.byl tam od vyroby ale nemuzeme k nemu nikde najit na netu manual je to jablotron CA 300 ZM.proste vse je zapojeny jak ma byt,stava tam jde-vse promereno a stejne to blikne jen kdyz ho poprve pripojime tim svazkem kablu.pak otocime klickem a dioda zhasne a jen slysite cvakat rele pri otaceni klicku...nejde to ani nakodovat nic.je to hluchy,ale pritom jsme to cele promerovali a bylo to vse v poradku.nevite nekdo?dikec moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, skus to porovnat s touto vyssou verziou

prave ta verze co mame ma dve krabicky a tahle je jenom jedna v celju.melo by to byt identicke,ale preci jenom je tam nejaka ta vec .. treba mi tam mame dva hnedy draty ktery v tomto manualu vubec nejsou.

Odkaz ke komentáři

prave ta verze co mame ma dve krabicky a tahle je jenom jedna v celju.melo by to byt identicke,ale preci jenom je tam nejaka ta vec .. treba mi tam mame dva hnedy draty ktery v tomto manualu vubec nejsou.

chlapíku vždyť mě znáš, proč se mě nezeptáš??? Tento alarm dobře znám, mám na něj schema i servis udělám :kuk:

Odkaz ke komentáři

• o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...