Publikováno Duben 26, 200817 r cauec chlapi...ve felde u kamose ted opravujeme alarm.byl tam od vyroby ale nemuzeme k nemu nikde najit na netu manual je to jablotron CA 300 ZM.proste vse je zapojeny jak ma byt,stava tam jde-vse promereno a stejne to blikne jen kdyz ho poprve pripojime tim svazkem kablu.pak otocime klickem a dioda zhasne a jen slysite cvakat rele pri otaceni klicku...nejde to ani nakodovat nic.je to hluchy,ale pritom jsme to cele promerovali a bylo to vse v poradku.nevite nekdo?dikec moc
Duben 27, 200817 r Autor Ahoj, skus to porovnat s touto vyssou verziou prave ta verze co mame ma dve krabicky a tahle je jenom jedna v celju.melo by to byt identicke,ale preci jenom je tam nejaka ta vec .. treba mi tam mame dva hnedy draty ktery v tomto manualu vubec nejsou.
Duben 28, 200817 r prave ta verze co mame ma dve krabicky a tahle je jenom jedna v celju.melo by to byt identicke,ale preci jenom je tam nejaka ta vec .. treba mi tam mame dva hnedy draty ktery v tomto manualu vubec nejsou. chlapíku vždyť mě znáš, proč se mě nezeptáš??? Tento alarm dobře znám, mám na něj schema i servis udělám
Duben 29, 200817 r Autor chlapíku vždyť mě znáš, proč se mě nezeptáš??? Tento alarm dobře znám, mám na něj schema i servis udělám uz se na tom pracuje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.