Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravim mám problém s ovládáním zmáčknu dolu a jede na horu a na opak někdy maká normalně ale věčinou blbne je to pouze okno u řidiče

Editováno: , autor: w77
Vloženo

a nemenil si nahodou motorčeky lebo som podobny problem zažil keď dal borec do 2,5gen. motorček z 3gen. komfortu teda "...801D" dal namiesto "...801B" alebo skus vimeniť prepínače na ovladanie okien

Vloženo

žádný motorek sem neměnil ale sem tam to zapraská asi to pujde do kytek už jsem to měnil u spolujezdce i zanim , to ovládání jsem měl vyndaný nic tam nejde vyčistit je to zalitý asi je to v tom tak budu muset dát jiný

• o 5 let později...
Vloženo

zdravim

koupil jsem Octávku 1,9TDi 81kw combi....má 4x el.ovladání oken.jenže v tom je ten problém..Okna fungují bez problémů ale ovladač u řidiče je přepolovaný..Když zmáčknu ovladač směrem dolú,okénko mi jede nahoru,což je špatně..Nevíte prosím někdo v čem může být zrada?? Předem díky :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...