Publikováno Duben 26, 200817 r Zdravim mám problém s ovládáním zmáčknu dolu a jede na horu a na opak někdy maká normalně ale věčinou blbne je to pouze okno u řidiče Upraveno Duben 26, 200817 r od w77
Duben 28, 200817 r a nemenil si nahodou motorčeky lebo som podobny problem zažil keď dal borec do 2,5gen. motorček z 3gen. komfortu teda "...801D" dal namiesto "...801B" alebo skus vimeniť prepínače na ovladanie okien
Duben 28, 200817 r ale je mozno poskodene lanko ktore sa zachytava a zle namotava vydava to praskave zvuky az sa to cele skurvy a vymena zdvihacieho sistemu nie je ziadna zabava
Duben 28, 200817 r Autor žádný motorek sem neměnil ale sem tam to zapraská asi to pujde do kytek už jsem to měnil u spolujezdce i zanim , to ovládání jsem měl vyndaný nic tam nejde vyčistit je to zalitý asi je to v tom tak budu muset dát jiný
Říjen 10, 201311 r zdravim koupil jsem Octávku 1,9TDi 81kw combi....má 4x el.ovladání oken.jenže v tom je ten problém..Okna fungují bez problémů ale ovladač u řidiče je přepolovaný..Když zmáčknu ovladač směrem dolú,okénko mi jede nahoru,což je špatně..Nevíte prosím někdo v čem může být zrada?? Předem díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.