1.8T Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Svítí mi kontrolka motoru, naměřil jsem ohmetrem přerušené vyhřívání lambdy před katem. Pokud smažu chybu, kontrolka zhasne na tři starty, pak se zase rozvítí. Auto se chová normálně. Nevíte někdo jestli regulace lambdasondou funguje i když je vyhřívání je přerušeno a svítí kontrolka? Jestli tou kontrolkou ŘJ jenom signalizuje pomalý náběh teploty lambdy, popř špatnou regulaci po dobu vyhřívání a když začne být lambda vyhřátá dostatečně tak regulace funguje normálně? V plastové krabičce na spodku vozu kde jsou konektory je součástí konektoru k této lambde ještě nějaký odpor - teplotní čidlo? nevíte co to je? Měřil jste někdo odpor těch vyhřívání? Druhá labda mi vykazuje jen poloviční odpor. Díky za zprávy co jste se tím zabývali 1,8T AUM 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Svítí mi kontrolka motoru, naměřil jsem ohmetrem přerušené vyhřívání lambdy před katem. Pokud smažu chybu, kontrolka zhasne na tři starty, pak se zase rozvítí. Auto se chová normálně. Nevíte někdo jestli regulace lambdasondou funguje i když je vyhřívání je přerušeno a svítí kontrolka? Jestli tou kontrolkou ŘJ jenom signalizuje pomalý náběh teploty lambdy, popř špatnou regulaci po dobu vyhřívání a když začne být lambda vyhřátá dostatečně tak regulace funguje normálně?V plastové krabičce na spodku vozu kde jsou konektory je součástí konektoru k této lambde ještě nějaký odpor - teplotní čidlo? nevíte co to je? Měřil jste někdo odpor těch vyhřívání? Druhá labda mi vykazuje jen poloviční odpor. Díky za zprávy co jste se tím zabývali 1,8T AUM 2003 Co takhle blok naměřených hodnot ve vagu asi kanál 30 tam je aktivita to je jako první odpor se může lišit je tam jiná dlouhý vedení začni vagem ta sondy spolu jako mluví muže být v háji 2. a hlásí to první! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.