Míra1 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Jestli je tu někdo z Pražáků, kam jít do servisu na garanční prohlídku - 15000 km. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Zkus Autokomplex Menčík v Karlíně, já tam jezdil 5 let s FRS a teď ještě se dvěma jinýma Octama II a spokojenost max P. Bednář, nebo Hanus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra1 Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 tak díky za tip, a cenově taky dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Kam jit uz sam nevim... Slusne mi to celkem prislo ve Skodovce v Kyjich... Strasny svine v AutoTukas ve Sterboholich! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 tak díky za tip, a cenově taky dobrý? Já měl, resp. mám slevy a hlavně přešel jsem z jiný značky, kde hodinovka byla 1500,-, takže sem byl a jsem spokojenej. Zavolej tam a poptej se na odhad toho, co potřebuješ, ne? Dost to stáhneš svýma dílama (olej hlavně, ale i filtry) a na garanci to vliv nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Kam jit uz sam nevim... Slusne mi to celkem prislo ve Skodovce v Kyjich... Strasny svine v AutoTukas ve Sterboholich! Kyje NH Car? Jo, pár kladných referencí se tu taky, myslím, válí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Auto Tukas fakt strašný a do NHCaru se chystám parkrát jsem tam byl pro nějaké příslušenství a byli v pohodě.Auto jem kupoval na Jarově a tam se mi moc nechce moc mě to tam nenadchlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Kyje NH Car? Jo, pár kladných referencí se tu taky, myslím, válí. jj to je ono... Chovani celkem slo od toho technika a praci udelali i tu co nemeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terka Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Zrovna jsem objednaný se služebním autem příští týden na servis do Tukasu. Na co si mám dát pozor? Vaše příspěvky mě docela vyděsily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Zrovna jsem objednaný se služebním autem příští týden na servis do Tukasu. Na co si mám dát pozor?Vaše příspěvky mě docela vyděsily. Tukas Strboholy? Na to, aby nedelali neco co nemaji a nasledne si to neuctovali, nebo na to, aby neco neudelali vubec a nasledne si to neuctovali, nebo na to, aby neudali nejakou orientacni cenu za opravu neceho a nasledne nebyla 2x vyssi bez tveho souhlasu!!!, max. vzrust od orientacni ceny nesmi presahnout tusim 25% bez telefonatu ci domluve... Ja mel orientacni 1700,- a bez toho, aby se obtezovali zavolat na mobil chteli 4250,- a to se jednalo kdo se vyzna jen o vymenu cidla teploty chl. kapaliny! A to nebyla 1. spatna zkusenost s Tukasem, v zarucni dobe auta ze me delali totalniho debila, az jsem musel vyse nez jen na vedouciho servisu... Proste hnus kam se podivas... Ruka ruku myje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra1 Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 co se stalo v auto-poly?něco tam odflákli? na kolik tak asi má přijít kč první prohlídka roomstera 1.4 16V?abych měl nějakou orientaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javurek Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 Zdravím, potřebuji doporučit nějaký dobrý autoservis někde v Praze 4. Někde kde nezaplatím hvězdné částky a nakonec to bude stejně k ničemu Kousek od práce mám tenhle. Neznáte ho někdo? Ten by pro mě byl asi nejpohodlnější a podle cen vypadá přijatelně. Ale radši se zeptám, než to auto někam strčím. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Ahoj. Koukni zde Jsou tamhle ruzne mesta v CR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.