Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj vim ze se to tu resilo snad milionkrat ale nenasel jsem co jsem hledal. Koupil jsem auto a mam na nem 16tky a v technicaku jsou 15tky. A nechci mit problemy s pojistovnou protoze mi tedka prasklo predni sko tak jsem volal likvidatora a nevim jestli on na to bude koukat...?

Takze dve otazky:

1 myslite ze mam auto prehodit na 15tky pred nastevou likvidatora

2 jak zapsat do TP kola ke kterym nemam doklad o koupi i kdyz je to original od vyrobce...

diky

Likvidátor podle mě na kola koukat nebude. A co to máš za auto. Já mám na Octavii psané přímo ve velkém TP, že můžu mít na utě 16 kola.

Likvidátor podle mě na kola koukat nebude. A co to máš za auto. Já mám na Octavii psané přímo ve velkém TP, že můžu mít na utě 16 kola.

Já třeba mám v TP taky jen 15", ale na dopravce by měli dopsat i ostatní rozměry.

Vytiskni si to sdělení Škody - viz odkaz

http://www.mdcr.cz

vem velký TP a mazej na úřad....tam jim tím papírem zamávej před nosem a kolečka Ti milerádi do TP dopíší ;)

a tohle vsechno je snad v tematu nahore ne? :)

Je to řeseno v tematu jak zapsat 17tky do TP. na strance 5 je i dotaz na zapsaní 16tek. Primo tam je i odkaz na PDFko s tím sdelenim od škodovky....

Hodně štestí :palec2:

Nazdárek, mne se podařio zapsat 225/40 R18, je to prostě o lidech a otom jak moc se to chce zapsát, ale jde to, nenech se odradit

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.