Neo Moucha Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) 8A1 17 27 VIN: TMBGP 41U83 2811962 r.v.2004 barva: zelená agave metalíza imobilizér+construct+zaslepené zámky rádio/CD panasonic bez panelu parkovací karta na Prahu 1 vedle dálniční známky tempomat, vyhřívání sedadel 2x, elektr. obvládaná okna 4x, automatická klimatizace, loketní opěrka nová zimní kola pneu GoodYear UG7+ nové čelní sklo (výměna 15.4.2008) TP 16.4.2008 96000 km Ukradena před půlnocí 24.4.2008 z Renoirovy ulice, Praha 5 kontakt: 777 184 623 Poznámka: Foto těsně po koupi před výměnou RZ/SPZ za pražskou a také před zaslepením zámků Editováno: 29. Duben 2008, autor: Neo Moucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Takže ukradeno těsně po zakoupení???????sekat ruce hrozný.......!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 po koupi zámky vyměněné, kontrola počtu DO??? zámek zpátečky byl věměněn?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 koupeno na konci září 2007 ukradeno 24.4.2008 zámek zpátečky nový - předtím nebyl kontrola počtu DO v pořádku (2) ale - týden před ukradením v tom servisu.... takže bůhví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Doporucuji kontrolovat jak pocet nakodovanych dalkovych ovladacu, tak hlavne pocet klicu a taky Vam musi fungovat vsechny Vase dalky i klice!!! Pokud ne, hned resit. Doporucuji kazdemu tajny vypinac, ktery si udela a umisti sam.. Nejhorsi vec ale je, ze mohou byt i dva prvni a jeden druhy klic(tomu se branit neumim..)..Tzn nakodovany dva klice a funkcni tri.. Zamek zpatecky byl zamcen?? H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 zámek zpátečky zamčen byl, co se týká té kontroly počtu DO - jak zjistím, když přijedu ze servisu, jestli nepřekódovali DO? jedině jestli mi ten druhý, co mám stále funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 a v jakém servisu to auto bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 (editace) Ano, musi fungovat obe dalky a oba klice. Nejlepsi je jim nikdy nedavat klic od Constructu... Editováno: 30. Duben 2008, autor: honza72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Udělal jsem asi bohužel sérii chyb, která vedla k tomu ukradení... Například to, že jsem jim právě nechal klíč od Constructu... řekl kontaktní adresu, místo adresy trvalého bydliště, kde neparkuju... I když, kdo by o tom uvažoval u tak velkého servisu - Tukas a.s.? Jen doufám, že jim křivdím, v případě, že ne, je mi to stejně k ničemu, protože jim nikdo nic nedokáže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 (editace) Nechápu k čemu je na TDI Construct, na to nemůže člověk těchto aut znalí absolutně spoléhat, je to otázka 20ti sec. a tradá. Kdo jste někdy měnil převodovku, tak ví o čem je řeč. Editováno: 2. Květen 2008, autor: kornout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Kurna ja kdyz koupil Fabku domu z bazaru tak taky sel jen jeden klicek a druhy ne, a kdyz jsem kupoval Octavii z bazaru tak tady pouze jeden nastartoval a druhy ne. Kluci kdyz jsem poprve kodoval vsechny klice tak tam bylo nastaveno v komfortce ze to bylo prizpusob. pro dva klice, ale to ze me fungoval jen jeden to je divne. Ted jsem jak u Octy tak i u Fabky vsechny prizpusobil doma sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Co všechno na to člověk vlastně potřebuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Kdybys byval prijel, tak 10 minut a stalo by Te to flasu treba ferneta .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 8. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 jojo, těch kdyby je víc... radši na to nemyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 mě teda fungovaly oba klíče i dálky, ale přizpůsobený byl pouze jeden . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 mě teda fungovaly oba klíče i dálky, ale přizpůsobený byl pouze jeden . No tak mrkni do VAGU kolik klicku bylo prizp. a pokud 2 tak musim konstatovat ze kdyz ty mas jen jeden funkcni tak je nekde i ten 3 funkcni - ten tvuj 2 nebyl prizpusoben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlo Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 spíš bych to tipnul na odtažení na laně, nebo odtahovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 jasně bylo určeno, že diskuse sem nepatří, tak se tím řiďte!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.