Publikováno Duben 28, 200817 r 8A1 17 27 VIN: TMBGP 41U83 2811962 r.v.2004 barva: zelená agave metalíza imobilizér+construct+zaslepené zámky rádio/CD panasonic bez panelu parkovací karta na Prahu 1 vedle dálniční známky tempomat, vyhřívání sedadel 2x, elektr. obvládaná okna 4x, automatická klimatizace, loketní opěrka nová zimní kola pneu GoodYear UG7+ nové čelní sklo (výměna 15.4.2008) TP 16.4.2008 96000 km Ukradena před půlnocí 24.4.2008 z Renoirovy ulice, Praha 5 kontakt: 777 184 623 Poznámka: Foto těsně po koupi před výměnou RZ/SPZ za pražskou a také před zaslepením zámků Upraveno Duben 29, 200817 r od Neo Moucha
Duben 29, 200817 r Autor koupeno na konci září 2007 ukradeno 24.4.2008 zámek zpátečky nový - předtím nebyl kontrola počtu DO v pořádku (2) ale - týden před ukradením v tom servisu.... takže bůhví...
Duben 29, 200817 r Doporucuji kontrolovat jak pocet nakodovanych dalkovych ovladacu, tak hlavne pocet klicu a taky Vam musi fungovat vsechny Vase dalky i klice!!! Pokud ne, hned resit. Doporucuji kazdemu tajny vypinac, ktery si udela a umisti sam.. Nejhorsi vec ale je, ze mohou byt i dva prvni a jeden druhy klic(tomu se branit neumim..)..Tzn nakodovany dva klice a funkcni tri.. Zamek zpatecky byl zamcen?? H.
Duben 30, 200817 r Autor zámek zpátečky zamčen byl, co se týká té kontroly počtu DO - jak zjistím, když přijedu ze servisu, jestli nepřekódovali DO? jedině jestli mi ten druhý, co mám stále funguje?
Duben 30, 200817 r Ano, musi fungovat obe dalky a oba klice. Nejlepsi je jim nikdy nedavat klic od Constructu... Upraveno Duben 30, 200817 r od honza72
Duben 30, 200817 r Autor Udělal jsem asi bohužel sérii chyb, která vedla k tomu ukradení... Například to, že jsem jim právě nechal klíč od Constructu... řekl kontaktní adresu, místo adresy trvalého bydliště, kde neparkuju... I když, kdo by o tom uvažoval u tak velkého servisu - Tukas a.s.? Jen doufám, že jim křivdím, v případě, že ne, je mi to stejně k ničemu, protože jim nikdo nic nedokáže...
Květen 2, 200817 r Nechápu k čemu je na TDI Construct, na to nemůže člověk těchto aut znalí absolutně spoléhat, je to otázka 20ti sec. a tradá. Kdo jste někdy měnil převodovku, tak ví o čem je řeč. Upraveno Květen 2, 200817 r od kornout
Květen 2, 200817 r Kurna ja kdyz koupil Fabku domu z bazaru tak taky sel jen jeden klicek a druhy ne, a kdyz jsem kupoval Octavii z bazaru tak tady pouze jeden nastartoval a druhy ne. Kluci kdyz jsem poprve kodoval vsechny klice tak tam bylo nastaveno v komfortce ze to bylo prizpusob. pro dva klice, ale to ze me fungoval jen jeden to je divne. Ted jsem jak u Octy tak i u Fabky vsechny prizpusobil doma sam.
Květen 11, 200817 r mě teda fungovaly oba klíče i dálky, ale přizpůsobený byl pouze jeden . No tak mrkni do VAGU kolik klicku bylo prizp. a pokud 2 tak musim konstatovat ze kdyz ty mas jen jeden funkcni tak je nekde i ten 3 funkcni - ten tvuj 2 nebyl prizpusoben
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.