Přejít na obsah

SKODA MOTORSPORT


petrator

Doporučené příspěvky

Že mu na takovou blbost skočíte,někde jinde psal že je fanda motosportu,ale fanda by fakt takovou belbost nenapsal.Protože fanda ví,že vozy WRC budou pomalu nahrazeny vozy S 2000 plus,kdy to plus znamená malé turbo a to formou kitu kdy bude možné přestavět současný vuz S2000,protože je třeba snížit náklady na vůz WRC,ktery pomuže navratu automobilek do MS. kol1

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44713&hl=

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si poradne precti ten clanek sam jsem tam psal ze je to kravina,tak jsem chtel vedet co vy na to ,ale kdyz si prectu takovou blbost tak to neznamena ze nejsem fanda motorsportu, :horse:

Já to taky nemyslel nijak zle nebo urážlivě jenom to spíše vypadalo na opožděnej apríl,protože už octavka byla na WRC moc velká a těžká,a ta nafta v rally se taky neujala tak jako na okruhách takže nic ve zlém.Jako fandovy motosportu mužu doporučit stránky www.eWRC.cz což je momentálně jeden z nejlepších servrů o rally.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O tom eWRC vim je to asi fakt nejlepsi.A nijak jsem se neurazil jenom trochu nastartoval -_- .Jinak nepojedete nekdo na KRUMLOV? ja jeste nevim lakaji mne akorat ty rallye legendy.Byl jsem na nich vloni na Bohemce a moc hezky,tak jeste nevim,nechce se mi jet zbytecne,mam to trochu z ruky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...