Publikováno Duben 29, 200817 r Ahoj, moje stávající (pokažená) řídící jednotka, která je napojená na motorek okna u řidiče má číslo xxx xxx - 201 a nová co jsem objednal má číslo xxx xxx - 202 . Bylo mi řečeno, že to bude 100pro to samé,ale raději se zeptám ještě pro jistotu vás.... Bude to fungovat??? Raději se ptám, potom co jsem se tady dočetl o odpalování komfortek... díky za rychlou odpověď
Duben 29, 200817 r Ahoj, moje stávající (pokažená) řídící jednotka, která je napojená na motorek okna u řidiče má číslo xxx xxx - 201 a nová co jsem objednal má číslo xxx xxx - 202 . Bylo mi řečeno, že to bude 100pro to samé,ale raději se zeptám ještě pro jistotu vás.... Bude to fungovat??? Raději se ptám, potom co jsem se tady dočetl o odpalování komfortek... díky za rychlou odpověď 201 je do levých předních 202 do pravých předních 211 do levých zadních 212 do pravých zadních
Duben 29, 200817 r Autor 201 je do levých předních 202 do pravých předních 211 do levých zadních 212 do pravých zadních ufff takže to znamená, že mi xxxxxxx-202 nebude fungovat ve dveřích u řidiče??
Duben 30, 200817 r ufff takže to znamená, že mi xxxxxxx-202 nebude fungovat ve dveřích u řidiče?? kdyz budes ridic na miste spolujezdce tak treba i jo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.