kapl Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 No tak to moze byt dalsia moznost, len by to chcelo skusit display od cosbyho, mozno by to vyriesilo problem. Len si neviem teraz predsttavit, koli comu by to lcdcko malo tak vypadavat. Skor mi to pripada ako keby tam islo napatie ake nema, alebo neslo ake ma. Moze tam pustat jednosmerne napatie, pripadne prinizke/privysoke?. Chcelo by to pozriet osciloskopom... Mně to také začalo dělat přesně od okamžiku, co mi v servisu namontovalo denní svícení. Možné je to jen shoda okolností, ale také mi spíš připadá jestli není nějaká chyba v napájení... a má už někdo zkušenost s výmenou displeje od Cosbyho, přetsalo to pak skutečně?! Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 já předělal (ze zničených budíků s DOTem) a vše je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 A to si prerabal na taky "pohasinajuci", alebo mal inu zavadu? To vies, zaujima ma, ci je na vine ten display, alebo dispplay driver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.