mikez123 Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Mám/měl jsem téměř stejný vůz jako poslední zmiňovaný, který se také ztratil na Pze5 . 1P6 7974 VIN: TMBHG 41U83 2769054 r.v.2003 barva: zelená agave metalíza zvláštní znamení: čtyři lesklá černá čidla parkovacího systému v zadním nárazníku zámek řadicí páky Construct, centrální zamykání, orig. autorádio Škoda s CD + CDChanger v levé kapse zavazadlového prostoru, dálniční známka 2008 vylepena, elektr. obvládaná přední okna a zrcátka, automatická klimatizace, loketní opěrka, orig. hagusy, nasazeno odejímatelné (ale uzamčené) tažné zařízení, letní pneu 205/16 na 5ti paprskových lit. discích, lehce tońovaná skla, vzadu tmavomodrá dětská autosedačka Cybex, stav tach kolem 116000 km odcizena na Praze 5 - Lužiny, v ulici Modrá před číslem 1979 kontaktní email: jednakZAVINACseznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 na petce zas radej kurvy jedny .( dame na OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 no prima to je opravdu už síla!!!!!chce to dát nějaké upozornění na zabezpečení at do toho raději každý investuje!!!!ikdyž to není 100% ochrana........ Alarm s pagerem GSM GPS nebo nějaký Secar a podobně............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 (editace) do prd.le ty voe já bydlím kousek od tebe..no už jsem z martou udělal pár opatření Editováno: 6. Květen 2008, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikez123 Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 to Hensel> třeba zloději tak jako blesk neudeří 2x do stejného místa... no a nebo naopak jo . Po téhle zkušenosti bych se určitě na nic nespoléhal a zabezpečil si auto vším dostupným způsobem. Už čekám jen na to auto, abych měl co zabezpečit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.