Publikováno Duben 30, 200817 r zdravim vsechny muzete jednomu blbounovi poradit ,polopate jak zapojit tuhle dalku ,pokud nekdo ma nejakej navod ,byl u toho vlozen ale neviznam se v tom ,mam octu rok 98 pri to je primo na octu ale nevim jak zapojit ten central zda musim najit v konfortce kabl a ten pripojit hlavne kde mam hledat dekuji moc vsem http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova-ov...axicar-686.html
Duben 30, 200817 r Záleží co máš konkrétně na mysli jestli se ti jedná jen o zapojení centrálního zamykání přes DO.Tak ve dveřích řidiče ve svazku by to u tvého r.v. 98 mělo být: Zamykání - Bíložlutý Odemykání - Černožlutý -----------------------------
Květen 1, 200817 r Autor Záleží co máš konkrétně na mysli jestli se ti jedná jen o zapojení centrálního zamykání přes DO.Tak ve dveřích řidiče ve svazku by to u tvého r.v. 98 mělo být:Zamykání - Bíložlutý Odemykání - Černožlutý ----------------------------- zdravim nekdo mi rikal ze musim u konfortky prestrihnout kabl ,a propojit stouhlle dalkou ,o vikendu to skusim snad to bude fungovat dik moc
Květen 3, 200817 r Přes Komfortku to jde taky ale auto by se zanykalo i poud by jsi nechal otevřené dveře od řidiče.
Květen 3, 200817 r Autor tak sem dnes hledal ale nic nenasel ,nemam tuseni kam to zapojit ,bilozluty tam neni a cernozluty take neni ,pokud nekdo ma fotodokumentaci pripojnych mist ,budu rad
Květen 3, 200817 r tak sem dnes hledal ale nic nenasel ,nemam tuseni kam to zapojit ,bilozluty tam neni a cernozluty take neni ,pokud nekdo ma fotodokumentaci pripojnych mist ,budu rad připoj to na páté dveře-vodiče na komfortce pod volantem i to je řešení Upraveno Květen 3, 200817 r od Radas1
Květen 3, 200817 r Autor asi budu za blbce ale octu nezna a bojim se abych neco nepokurvil i presto bych to chtel skusit sam ,je mozne polopate ukazat na jake bably to mam zapojit moc dik a dik za pochopeni
Květen 3, 200817 r Autor tady sem se to pokusil vifotit ale nevim jake babely mam zapojit ,octa ma spolecne + nebo -??? dik moc
Květen 3, 200817 r MR97 červenofialový a žlutohnědý MR98 bíložlutý a černožlutý MR99 bílo žlutý a černožlutý
Květen 3, 200817 r Autor a tak to promin ja sem koukal na konektor co vede ven ze dveri atam se to nenasel ,jeste prosim te kteri kabel co vede z toho dalkoveho ovladani tam mam pripojit,na tom schematu dik moc
Květen 3, 200817 r Bílej - Bíložlutý Bíločernej - Černožlutý Červeneý - Penvý + Černeý - Kostra Hnědý - P blinkr Hnědý - L blinkr
Květen 3, 200817 r Autor jeste tu je nekolik zapojeni ,pokud to je spravne tak to -zapojeni ma jeste nejake propojeni
Květen 4, 200817 r Autor vsem moc dekuji a ted sem nasel primo kde se to instaluje ,tak prosim o smazani ,jeste jednou vsem moc dekuji
Říjen 11, 200816 r Kde pod volantem jsi zapojil růžový a červeno/černý drát - ovládání pro zadní 5 dveře ? nikde jsem to nenašel ani na fóru.
Červenec 26, 201015 r Zdravím, Mám taktéž dotaz ohledně zapojení Max 686 do fabky 2003. Centrál mám ve výbavě a nejsem si jistý na jaké kabely mám max zapojit poradíte někdo. Nebo je to stejné jak pro octavii?
Prosinec 26, 201014 r Ahoj, chtěl bych se zeptat na jaký kabel připojím dovírání oken octavia rv.98 ?? Za opovědí předem děkuji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.