Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim vsechny muzete jednomu blbounovi poradit ,polopate jak zapojit tuhle dalku ,pokud nekdo ma nejakej navod ,byl u toho vlozen ale neviznam se v tom ,mam octu rok 98 pri to je primo na octu ale nevim jak zapojit ten central zda musim najit v konfortce kabl a ten pripojit hlavne kde mam hledat dekuji moc vsem http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova-ov...axicar-686.html

Záleží co máš konkrétně na mysli jestli se ti jedná jen o zapojení centrálního zamykání přes DO.Tak ve dveřích řidiče ve svazku by to u tvého r.v. 98 mělo být:

Zamykání - Bíložlutý

Odemykání - Černožlutý

-----------------------------

• Autor
Záleží co máš konkrétně na mysli jestli se ti jedná jen o zapojení centrálního zamykání přes DO.Tak ve dveřích řidiče ve svazku by to u tvého r.v. 98 mělo být:

Zamykání - Bíložlutý

Odemykání - Černožlutý

-----------------------------

zdravim nekdo mi rikal ze musim u konfortky prestrihnout kabl ,a propojit stouhlle dalkou ,o vikendu to skusim snad to bude fungovat dik moc

• Autor

up

Přes Komfortku to jde taky ale auto by se zanykalo i poud by jsi nechal otevřené dveře od řidiče.

• Autor

tak sem dnes hledal ale nic nenasel ,nemam tuseni kam to zapojit ,bilozluty tam neni a cernozluty take neni ,pokud nekdo ma fotodokumentaci pripojnych mist ,budu rad

tak sem dnes hledal ale nic nenasel ,nemam tuseni kam to zapojit ,bilozluty tam neni a cernozluty take neni ,pokud nekdo ma fotodokumentaci pripojnych mist ,budu rad

připoj to na páté dveře-vodiče na komfortce pod volantem i to je řešení

Upraveno od Radas1

• Autor

asi budu za blbce ale octu nezna a bojim se abych neco nepokurvil i presto bych to chtel skusit sam ,je mozne polopate ukazat na jake bably to mam zapojit moc dik a dik za pochopeni

• Autor

tady sem se to pokusil vifotit ale nevim jake babely mam zapojit ,octa ma spolecne + nebo -??? dik moc

• Autor

??

post-7020-1209828764_thumb.jpg

MR97 červenofialový a žlutohnědý

MR98 bíložlutý a černožlutý

MR99 bílo žlutý a černožlutý

post-12895-1209829481.jpg

• Autor

a tak to promin ja sem koukal na konektor co vede ven ze dveri atam se to nenasel ,jeste prosim te kteri kabel co vede z toho dalkoveho ovladani tam mam pripojit,na tom schematu dik moc

Bílej - Bíložlutý

Bíločernej - Černožlutý

Červeneý - Penvý +

Černeý - Kostra

Hnědý - P blinkr

Hnědý - L blinkr

• Autor

jeste tu je nekolik zapojeni ,pokud to je spravne tak to -zapojeni ma jeste nejake propojeni

post-7020-1209842752_thumb.jpg

post-7020-1209842771_thumb.jpg

já bych řekl první na prvním obrázku

• Autor

jeste nejake fotky realu

post-7020-1209844262_thumb.jpg

post-7020-1209844470_thumb.jpg

post-7020-1209844480_thumb.jpg

post-7020-1209844496_thumb.jpg

• Autor

vsem moc dekuji a ted sem nasel primo kde se to instaluje ,tak prosim o smazani ,jeste jednou vsem moc dekuji

• 5 měsíců později...

Kde pod volantem jsi zapojil růžový a červeno/černý drát - ovládání pro zadní 5 dveře ? nikde jsem to nenašel ani na fóru.

• 1 rok později...

Zdravím,

Mám taktéž dotaz ohledně zapojení Max 686 do fabky 2003. Centrál mám ve výbavě a nejsem si jistý na jaké kabely mám max zapojit poradíte někdo.

Nebo je to stejné jak pro octavii?

• 5 měsíců později...

Ahoj, chtěl bych se zeptat na jaký kabel připojím dovírání oken octavia rv.98 ?? Za opovědí předem děkuji.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.