Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo vyleštil jsem a dodělával jsm okna a průtrž mračen a s autem jsem musel ještě 10km do Hradce :( k nasrání auto je zajetelený, ale alespon jsem ho stihnul vyfotit. ;) zítra budu dělat ostudu :(

Vloženo

Tak dávám echo z mýta. Ted jsem přijel. Počasí parádní, hodně aut, hodně lidí. Dost mě to překvapilo. Účat opravdu hojná. Dali jsem řeč s Lubem a pěkně sme to prošli a byla to bomba. Tak snad to počasí na zítřek vyjde a bude to super.

Vloženo

Kamarád tam jede zítra má premieru VW passat 1,9 TDI PD kompletně upravený do cult stylu jeto sedan tak mu dejde nějaký hlasy dost se na něm nadřel :palec2:lol (sakra škoda že jsem ve worku )

Vloženo

Taky přihodím pár foto z jízdy samotné :)

post-8288-1211057592_thumb.jpg post-8288-1211057601_thumb.jpg

post-8288-1211057626_thumb.jpg

Okamžik příjezdu...

post-8288-1211057755_thumb.jpg

Počasí se naštěstí drželo dlouho, až ke konci sprchlo, tady foto, jak se Laďa připravuje k pořádnýmu zabouchnutí pátejch dveří Márovi lol abychom mohli vyjet ;)

post-8288-1211057987_thumb.jpg

Opět nerozlučná dvojka, vždy bok po boku :palec2:

post-8288-1211058068_thumb.jpg

Vloženo

Sem včera úplně zapoměl dodat že jsme tam potkali i VIP hosty !!! To by jste nevěřili jak třeba Zagorka do sebe hrnula jeden škopek za druhým !!! :kol-35: No já nevycházel z údivu ještě po cestě domů !!! :kol-32:

No jak říkám - super strávený den a dneska bude v Mošnově určitě taky !!!

Vloženo

No ono došlo k malýmu zdržení, ale pokud se nepletu, tak bylo něco málo před 11h když jsme vyjížděli z SY...takže v Liťáku tak před půl dvanáctou.Díval jsem se k pumpe Eurooil, ale nikde nikdo už nebyl, což bylo pochopitelný.

For Petřík: Byl jsi tam nakonec?? Žádnýho stříbrnýho Supa jsem tam neviděl :feve:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...