Kobretti Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zdravím všechny.CHtěl bych se zeptat,jestli tlačím na brzdový pedál při běžícím motoru a pedál jde dolú jestli není vadný hlavní brzdový válec?Unik kapaliny nepozoruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Zdravím všechny.CHtěl bych se zeptat,jestli tlačím na brzdový pedál při běžícím motoru a pedál jde dolú jestli není vadný hlavní brzdový válec?Unik kapaliny nepozoruji. Může být jestli tedy nepozoruješ žádný únik tak klidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 U jakého motoru??U některých je to normální.Nesmí jít úplně dolů ale jen trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobretti Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Je to AGN 1,8 20v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Tohle fórum mám rád hlavně proto, že se tady snad již všechno probíralo. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=propadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimisekz Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Tohle fórum mám rád hlavně proto, že se tady snad již všechno probíralo. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=propadá Ahoj mám Škoda Octavie 1,9 Tdi 66kW, ABS - ano, najeto poctivých 61000km. Kotouče ATE desky Textar. Najeto mají asi 5 tis. Nyní se mi při brždění občas stává to, že první brždění dobré 100% a druhé zmáčknutí pedálu pedál tvrdší ve vyšší poloze a účinnost brzd horší, po povolení a okamžitém dalším zmáčknutí pedálu brzdový pedal v horní poloze jako,kdyby byl motor v nečinnosti. O účinku brzd ani nemluvím. Jinak únik brzd. kapaliny jsem nepozoroval. Při vypnutém motoru a po našlapání pedálu je pedál tvrdý a nikam se nepropadá. Jen občas se mi zdá, že hned po nastartování a při okamžitém brždění neni účinek na 100%. Kapalinu jsem neměnil a pochybuju, že původní majitel jí měnil. je možné , že by to měla za následek kapalina? Mohl by někdo poradit díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.