wagoo Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Skoro bych řekl, že když je teplo, tak je to asi skoro jedno, hic je pak ve všech zaparkovaných, zavřených autech hodně srovnatelný. Videl som jednu peku fjucurku na audi so slnecnym kolektorom v mieste stresneho okna. Pekne si to chladilo interier z energie ziskanej z toho slnecneho klektora, a este ked vidalo, dobijalo to baterku... ale taa cena...brr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 To se dělá i na SUP I. Je to střešní okno se solárním panelem. Už mě taky napadlo jestli by to šlo na oktu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 (editace) no o tom supe som nevedel . Ale uz viem, a ked tak by mozno stalo za to zistit, ako to presne funguje ..hmmm... vedel by som si to tiez predstavit Editováno: 25. Prosinec 2009, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamer_ Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 ... ako tak pozerám do konfigurátora, tak je to solárne okno drahšie ako nezávislé kúrenie s funkciou vetrania . A to sa aspoň dá využiť celoročne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Jaká je cenovka? Přes 30 tis.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamer_ Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 ... v slovenskom konfigurátore je nezávislé kúrenie za 28550 Sk, solárne strešné okno za 33000 Sk (pozeral som to na superbe 1.8 TSI elegance) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Tak to jde...já furt čekám jestli před letošní zimou vyleze to nezávislé topení pro 2.0 TFSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) Jak je to s tím snízenym hlukem v OII co ma SUN SAFE GLASS ? Co jsem jezdil s OII tak mi pripadala hodne hlucna, hlavne aerodynamicky hluk (svist) pri rychlostech nad 110km/h a taky od kol slo dost hluku. Coz ale mohlo byt diky pneu Bridgestone Turanza 225/45 17, ktere uz nebyly v nejlepsim stavu. Premyslim nad OII RS TDI CR, ale nerad bych dal 3/4mil.kč za auto a pak v něm byl hluk jak v trabantu Pokud by SUN SAFE aspon trochu snizil hladinu hluku myslim ze 18tis.kc je dobra investice. Editováno: 30. Duben 2009, autor: gosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 SunSafe sice mam, ale nedokazu posoudit rozdil proti normalni octe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Taky mám a těžko říct jestli to má vliv na hluk - když otevřu okýnko, je větší ale porovnání s normální oktou s obyč skly taky nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 (editace) To chapu , to se spatne porovnava, kdyz neni auto bez SunSafe Zeptam se jinak, vy co to na aute mate, jste s hlukem pri jizde spokojeni nebo proste zvyseny hluk berete jako vlastnost OII ? Editováno: 2. Květen 2009, autor: gosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Zase, nevim jestli je to "zvyseny hluk" Ale nijak zasadne mi to nevadi, oproti FIeste mi to prijde tak nastejno, mozna trosku lepsi. Ale tezko se te porovnava zpetne, musel bych se projet jednim a hned pak druhym autem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Já žádný hluk aerodynamický nevnímám. Předtím jsem jezdil s Fabií, ale pomaleji, na jiných pneu, ale co se týká aerodynamického hluku, nepřijde mi, že by byl vyšší nebo nižší. A vážně si myslím, že na hluk SunSafe moc vliv nemají. Přidávám pár fotek z testu SunSafe, je dobře vidět jak ho ta folie drží a nevysype se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tady taky jeden "test"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Teraz mám aj ja SunSafe, predtím som mal s klasickými tónovými sklami O2 combi a možem povedať, že pri vyšších rýchlostiach je rozdiel. Ešte to slnko nemá takú silu ako v lete, aleuž aj tak sa mi zdá, že keď auto stojí na slnku, neni v ňom táká horúčava, no uvidíme v lete. Akurát som riešil zatmavenie zadnej časti auta, no fólie som nechcel, tak som na autosalóne videl na FL tie nové mriežky. Sada na zadné dvere, Combi bočné okná kufra a 5. dvere je pomaly drahšia ako kvalitné folie, ale môžem kedykoľvek zhodiť, tie ktoré chcem a zase späť naložiť. Nafotím a hodím nejáké foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Pri tom rozbiti mi to prijde spis jako horsi varianta, ze se nevysype... normalni sklo vyluxujes a je to v 'pohode', tohle zustane ruzne viset a couhaj z neho ostry kousky, nekomu tady jak kradli navigaci tak mu prave tim vysicim sklem rozrizli kozenou sedacku... nebo kdyz to visi ven muze to poskodit lak... obojim znacne naroste vznikla skoda. Tohle sklo s termoizolacni folii pouziva kdekdo na predni sklo, nevim proc skodovka to nedela taky tak, nabizi bud vsechno, nebo nic, vode zdi ke zdi... Ja jsem se taky rozmejslel zda to chtit nebo ne, nakonec prave to rozhodlo, ze musej bejt vsechny skla a ze s tim nejde dohromady SunSet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Sun Safe mám teď (na rozdíl od bývalýho auta) a pozoruju, že určitě mají schopnost částečně tlumit hluk. To, jestli zabraňujou prostuputepla zatím neumím posoudit. Jinak kamarád je má delší dobu na autě, a když mu na parkovišti v Praze chtěli vykrást auťák, tak mu zachránily interiér, nevysypaly se, žádný střepiny z nich nevisely, byly jen popraskaný, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 P.T.:Sun safe Glass skla máš.Každá octávka L&K je má standartně,viz ceník. NewOctavia_Pricelist_CZ.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) P.T.:Sun safe Glass skla máš. Jasně, vždyť píšu že TEĎ je mám Editováno: 5. Květen 2009, autor: Brumla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Brumla: To bylo na mne Dix1: Jasne ze je mam Psal jsem ze nedokazu posoudit zda jsou lepsi nez "bezna" skla. Jo a jeste Brumla: Viz muj "test" - mne teda interier nezachranily... Strepu bylo v aute dost (stale jeste nachazim...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jo a jeste Brumla: Viz muj "test" - mne teda interier nezachranily... Strepu bylo v aute dost (stale jeste nachazim...) chápu...... Jo jo. asi záleží na tom, "jak se do toho křápne" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jojo, kdyz se chce, vsechno jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Také mám Sun Safe a jsem přímo nadšený "tichem" v autě. Měřil jsem hluk v mé 1.8 TSI proti OI 1.8 20V a je tam rozdíl při většině rychlostí 7 dB, čili OI byla více než 4x hlučnější. Teď týden jezdím s půjčenou RS 2.0 TFSI a připadám si, jak v traktoru. Je to ale hlukem motoru, na který má Sun Safe asi minimální vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No srovnání OI a OII je podle mě v souvislosti se SunSafe úplně scestné, těžko porovnávat jiný typ auta A co se týká RS, napadlo tě, že má laděný výfuk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) To by mohlo být ono, hluk je vyloženě od motoru a je přímo úměrný sešlápnutí plynu. V nízkých otáčkách (kolem 1500) jde navíc o nepříjemné dunění (i když to nejsou zrovna otáčky pro RS :-) Navíc jsem odbočil od Sun Safe, ale platí, že má 1.8 s těmito skly je skutečně krásně tichá. Ještě opravuji, to RS je skoro nové, takže nemá TFSI, ale asi novější TSI. Editováno: 25. Prosinec 2009, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku - porusenie pravidiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.