Janko Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Zdar pánové, nestalo se někomu že ze dne na den vám přestaly hrát komplet přední repra aniž byste se v čemkoliv vrtali? Vše jsem prolez, rádio vyzkoušel u bráchy v autě, je samo v pořádku. Konektory vypadají též v poho, ještě jsem tedy neproměřoval přední repra, ale nechce se mi věřit že se přerušily oboje dráty v předních dveřích. Když přepnu jen na předek tak je total ticho. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 ...kabely mezi ISO a dveřmi by chtělo tzv. propípnout aby jsi vyloučil přerušení kabelů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 To je jediné co jsem nedělal, ale je divné že nehraje vše, kdyby ten předek měl nějaký společný bod tak bych tomu rozuměl ale takhle .... no uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 nebo Ti taky vyhořel jeden z výstupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 dole u prahů jsou místa kde přicházeji všechny dráty co jdou do dveří. jsou tam i konektory, dostaň se k nim rozpoj a proměř stanu co jde do dveří k repeáku, mě se to už taky stalo ale nepřestaly mi hrát oba naráz. Já měl zlomený drát v ohybu dveří ale je divné žeby se to stalo v obou dvežích najednou... pokud tohle budeš mít dobré tak měř to samé ale na druhou stranu... ( k rádiu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 OK, díky zkusím to proměřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.