karlos 0005 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Po 3 hodinách jízdy ručička množstí paliva začala lítat od pulky nádřže k plné a pak opět dolů a pořád dokola. Zapnul jsem a vypnul motor a problem se opakoval. Už při samotném otočení klíčku ukazatel neví čí je. Druhý den se to uklidnilo ale pořád někdy skočí ,ale jen o šřáfek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos 0005 Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Po 3 hodinách jízdy ručička množstí paliva začala lítat od pulky nádřže k plné a pak opět dolů a pořád dokola. Zapnul jsem a vypnul motor a problem se opakoval. Už při samotném otočení klíčku ukazatel neví čí je. Druhý den se to uklidnilo ale pořád někdy skočí ,ale jen o šřáfek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos 0005 Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Tak je to nakonec plovák. Není to řídící jednotka. Ale jelikož je to 4x4 tak je uplně jiný a jiná je i cena místo 300 stojí 6500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Tak je to nakonec plovák. Není to řídící jednotka. Ale jelikož je to 4x4 tak je uplně jiný a jiná je i cena místo 300 stojí 6500 Vytahni - mrkni na nej - treba opravis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos 0005 Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) Což rozebrat jo, ale dát dohromady.Já to v živoťě nedělal. Dnes na Harfje u dvouhlavé Felicie mi nutili plovák z 4x4 1,8turbo prý je to stejné. Ale nevěřil jsem jim. Editováno: 5. Květen 2008, autor: karlos 0005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.