karlos 0005 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Po 3 hodinách jízdy ručička množstí paliva začala lítat od pulky nádřže k plné a pak opět dolů a pořád dokola. Zapnul jsem a vypnul motor a problem se opakoval. Už při samotném otočení klíčku ukazatel neví čí je. Druhý den se to uklidnilo ale pořád někdy skočí ,ale jen o šřáfek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlos 0005 Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 Po 3 hodinách jízdy ručička množstí paliva začala lítat od pulky nádřže k plné a pak opět dolů a pořád dokola. Zapnul jsem a vypnul motor a problem se opakoval. Už při samotném otočení klíčku ukazatel neví čí je. Druhý den se to uklidnilo ale pořád někdy skočí ,ale jen o šřáfek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlos 0005 Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 Tak je to nakonec plovák. Není to řídící jednotka. Ale jelikož je to 4x4 tak je uplně jiný a jiná je i cena místo 300 stojí 6500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Tak je to nakonec plovák. Není to řídící jednotka. Ale jelikož je to 4x4 tak je uplně jiný a jiná je i cena místo 300 stojí 6500 Vytahni - mrkni na nej - treba opravis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlos 0005 Posted May 5, 2008 Author Share Posted May 5, 2008 (edited) Což rozebrat jo, ale dát dohromady.Já to v živoťě nedělal. Dnes na Harfje u dvouhlavé Felicie mi nutili plovák z 4x4 1,8turbo prý je to stejné. Ale nevěřil jsem jim. Edited May 5, 2008 by karlos 0005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts