jirka80s Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Ahoj, budu měnit posilovač řízení, než k tomu ale dojde, musím uskutečnit několik cest. Z posilovače mi pomalu teče olej, zatím ho dolévám. Podle slov opraváře se to ale může rychle rapidně zhoršit a pak by už prostě ani dolévat nemělo smysl a nerad bych tak odpálil čerpadlo, že pojede naprázdno... Je nějaké řešení jak posilovač dočasně vypnout? Pojistku jemu odpovídající jsem nenašel... Díky. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Ahoj,budu měnit posilovač řízení, než k tomu ale dojde, musím uskutečnit několik cest. Z posilovače mi pomalu teče olej, zatím ho dolévám. Podle slov opraváře se to ale může rychle rapidně zhoršit a pak by už prostě ani dolévat nemělo smysl a nerad bych tak odpálil čerpadlo, že pojede naprázdno... Je nějaké řešení jak posilovač dočasně vypnout? Pojistku jemu odpovídající jsem nenašel... Díky. Jirka spise bych to nakodoval na lehky vuz - pak bude intenzita servo motoru mala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Jednou jsem tohle resil s nekym ze Skoda servisu, protoze mi komplet vyteklo servo TRW a potreboval jsem dojet 100km, tak mi poradily vyhodit jednu pojistku, ktera je primo na krytu baterie - takova ta paskova - ale nevim, ktera to byla, treba nekdo upresni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Jirka80s: Trochu me mate tvuj avatar. Resis to skutecne u Fabie? Tam by to nemel byt problem pomoci pojistky provizorne vyradit. V pripade OI (viz. avatar) to ale asi bude problem, ta ma kalsicky hydraulicky servo pohaneny remenem. V takovem pripade se obrat na kolegy v sekci OI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka80s Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Jirka80s: Trochu me mate tvuj avatar. Resis to skutecne u Fabie? Tam by to nemel byt problem pomoci pojistky provizorne vyradit. V pripade OI (viz. avatar) to ale asi bude problem, ta ma kalsicky hydraulicky servo pohaneny remenem. V takovem pripade se obrat na kolegy v sekci OI. Jéžiši, díky, ja blbec to vložil do špatný sekce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 přesouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.