Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Už to mám hotové. Snad se bude líbit.... :p:)

post-19992-1222627786_thumb.jpg

nevyzerá to najhoršie ale je to také neúplné keď sú lišty iba na bočných dverách

Hele a to je z jakýho materiálu???....je to pochrom.kov nebo pochrom.tvrdá guma??......Takhle na té foto to opravdu nevypadá špatně...

No a co ty litiny...to je fakt hnus takový kolečko mám snad jen u kolce...rychle dát větší. :palec2::palec2::palec2:

Jo tak ty lišty jsou super!

Jj,nevypadá to vůbec špatně......já je viděl jednou na stříbrný metle a to nic moc neřikalo,ale takhle vypadaj gut.......

Taky je mohly rovnou udělat kolem dokola i na ty narázník.lišty...

Není to gumový, je to nerez, pevná kovová lišta, dost málo ohebná. Na vobalu je: Nerez , speciální chromová fólie zalitá v polyuretanu. :palec2:

• 10 měsíců později...

Zatím po roce provozu (36 000 km) můžu říct, že od Milotecku kvalitka. X průjezdů myčkou, každodenní provoz i v zimě a kromě pár mikroďubíčků vypadají dobře taky pořád dobře drží.

• 3 týdny později...

Tak tohle mi napsali z Bolky na můj dotaz, proč dělaj bohatší chromy u superbů a octavií pro čínskej trh a pro českej to není dostuoný ani jako doplňková výbava :aggressive::feve:

Vážený pane inženýre,

těší nás Váš zájem o celosvětovou produkci Škoda Auto. Každá kultura má vlastní estetická měřítka; a tak zatímco na Východě je chrom v množství velkorysém považován za naprostou nezbytnost, na Západě je tomu spíše naopak. Proto vozy Škoda, které jsou vyráběny pro evropský trh, odpovídají zdejšímu vkusu a nárokům.

Pro evropské zákazníky (nejen české), kteří chtějí svůj vůz ozvláštnit bohatým chromováním, existuje rozsáhlá nabídka v sortimentu tuningových firem. Takto lze na vozy Škoda získat nejen celochromovanou masku chladiče, ale také kryty zrcátek, vnější dveřní kliky, rámečky SPZ, krytky ostřikovačů čelního skla atd.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.