Přejít na obsah

=:o)

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení =:o)

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. http://www.autotrend.cz/images/stories/zga...taviachina1.jpg http://www.autotrend.cz/images/stories/zga...taviachina2.jpg http://www.autotrend.cz/images/stories/zga...taviachina3.jpg http://www.autotrend.cz/images/stories/zga...taviachina4.jpg Víte jak by to slušelo na mojí černou kombíkovou...? Neříkejte, že se to nedá sehnat.
  2. Co vše potřebuju k zapojení neoriginálního rádia, když to dostanu z fabriky dle obrázku? Pouze dodávám že mám z výroby 8 repro. V první OII jsem měl rádio už namontovaný, ale přijde mi, že rámeček, který tam byl od autorizovaného servisu byl kvalitnější než to, co se prodává na internetu. Je to tak, nebo je to jenom dojem? Používá autorizovaný servis nějaký originální škodovácký rámeček a ostatní jsou jenom náhražky? Jak je to?
  3. Jaký je rozdíl v 77kW verzi v Octavii II a 85kW co se montuje do Superba? Jenom soft?
  4. Ano, myslel jsem tím cenu náhradních dílů a o to, že do nové OII jsem to objednal - myslím že jsem to tam napsal dost jasně
  5. V únoru jsem objednal novou OII combi, 1,9 TDI 77 kW (už se jí nemůžu dočkat, šla do výroby), včetně prodloužené záruky na 4 roky. Předtím jsem měl 3/4 roku OII krátkou s 1.6MPI. Byl jsem s ní moc spokojený, ale při předvánoční jízdě manželku sestřelila 18ti letá holka s formanem zrezlým na prach. Prý "zapomněla" že když vjíždí na hlavní ze dvora, že nemá absolutní přednost a stylem "cihla" to manželce poslala přímo před auto. Předek na kaši a když jsem viděl ceny dílů na faktuře za opravu, tak jsem nadprodlouženou vůbec nepřemýšlel a objednal jí. Myslím že pro lidi jako já co natočí ročně 25.000 Km to je jasná volba. A těch 11.000,- je při první poruše po 2 letech zaplacené.
×
×
  • Vytvořit nový...