vypravec Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Už to mám hotové. Snad se bude líbit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 nevyzerá to najhoršie ale je to také neúplné keď sú lišty iba na bočných dverách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Hele a to je z jakýho materiálu???....je to pochrom.kov nebo pochrom.tvrdá guma??......Takhle na té foto to opravdu nevypadá špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 No a co ty litiny...to je fakt hnus takový kolečko mám snad jen u kolce...rychle dát větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Jo tak ty lišty jsou super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Jj,nevypadá to vůbec špatně......já je viděl jednou na stříbrný metle a to nic moc neřikalo,ale takhle vypadaj gut....... Taky je mohly rovnou udělat kolem dokola i na ty narázník.lišty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vypravec Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Není to gumový, je to nerez, pevná kovová lišta, dost málo ohebná. Na vobalu je: Nerez , speciální chromová fólie zalitá v polyuretanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vypravec Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Zatím po roce provozu (36 000 km) můžu říct, že od Milotecku kvalitka. X průjezdů myčkou, každodenní provoz i v zimě a kromě pár mikroďubíčků vypadají dobře taky pořád dobře drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vypravec Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Tak tohle mi napsali z Bolky na můj dotaz, proč dělaj bohatší chromy u superbů a octavií pro čínskej trh a pro českej to není dostuoný ani jako doplňková výbava Vážený pane inženýre, těší nás Váš zájem o celosvětovou produkci Škoda Auto. Každá kultura má vlastní estetická měřítka; a tak zatímco na Východě je chrom v množství velkorysém považován za naprostou nezbytnost, na Západě je tomu spíše naopak. Proto vozy Škoda, které jsou vyráběny pro evropský trh, odpovídají zdejšímu vkusu a nárokům. Pro evropské zákazníky (nejen české), kteří chtějí svůj vůz ozvláštnit bohatým chromováním, existuje rozsáhlá nabídka v sortimentu tuningových firem. Takto lze na vozy Škoda získat nejen celochromovanou masku chladiče, ale také kryty zrcátek, vnější dveřní kliky, rámečky SPZ, krytky ostřikovačů čelního skla atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.