Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Už to mám hotové. Snad se bude líbit.... :p:)

post-19992-1222627786_thumb.jpg

nevyzerá to najhoršie ale je to také neúplné keď sú lišty iba na bočných dverách

Hele a to je z jakýho materiálu???....je to pochrom.kov nebo pochrom.tvrdá guma??......Takhle na té foto to opravdu nevypadá špatně...

No a co ty litiny...to je fakt hnus takový kolečko mám snad jen u kolce...rychle dát větší. :palec2::palec2::palec2:

Jo tak ty lišty jsou super!

Jj,nevypadá to vůbec špatně......já je viděl jednou na stříbrný metle a to nic moc neřikalo,ale takhle vypadaj gut.......

Taky je mohly rovnou udělat kolem dokola i na ty narázník.lišty...

Není to gumový, je to nerez, pevná kovová lišta, dost málo ohebná. Na vobalu je: Nerez , speciální chromová fólie zalitá v polyuretanu. :palec2:

• 10 měsíců později...

Zatím po roce provozu (36 000 km) můžu říct, že od Milotecku kvalitka. X průjezdů myčkou, každodenní provoz i v zimě a kromě pár mikroďubíčků vypadají dobře taky pořád dobře drží.

• 3 týdny později...

Tak tohle mi napsali z Bolky na můj dotaz, proč dělaj bohatší chromy u superbů a octavií pro čínskej trh a pro českej to není dostuoný ani jako doplňková výbava :aggressive::feve:

Vážený pane inženýre,

těší nás Váš zájem o celosvětovou produkci Škoda Auto. Každá kultura má vlastní estetická měřítka; a tak zatímco na Východě je chrom v množství velkorysém považován za naprostou nezbytnost, na Západě je tomu spíše naopak. Proto vozy Škoda, které jsou vyráběny pro evropský trh, odpovídají zdejšímu vkusu a nárokům.

Pro evropské zákazníky (nejen české), kteří chtějí svůj vůz ozvláštnit bohatým chromováním, existuje rozsáhlá nabídka v sortimentu tuningových firem. Takto lze na vozy Škoda získat nejen celochromovanou masku chladiče, ale také kryty zrcátek, vnější dveřní kliky, rámečky SPZ, krytky ostřikovačů čelního skla atd.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.