Září 30, 200816 r Hele a to je z jakýho materiálu???....je to pochrom.kov nebo pochrom.tvrdá guma??......Takhle na té foto to opravdu nevypadá špatně...
Září 30, 200816 r No a co ty litiny...to je fakt hnus takový kolečko mám snad jen u kolce...rychle dát větší.
Září 30, 200816 r Jj,nevypadá to vůbec špatně......já je viděl jednou na stříbrný metle a to nic moc neřikalo,ale takhle vypadaj gut....... Taky je mohly rovnou udělat kolem dokola i na ty narázník.lišty...
Říjen 4, 200816 r Není to gumový, je to nerez, pevná kovová lišta, dost málo ohebná. Na vobalu je: Nerez , speciální chromová fólie zalitá v polyuretanu.
Srpen 21, 200916 r Zatím po roce provozu (36 000 km) můžu říct, že od Milotecku kvalitka. X průjezdů myčkou, každodenní provoz i v zimě a kromě pár mikroďubíčků vypadají dobře taky pořád dobře drží.
Září 9, 200915 r Tak tohle mi napsali z Bolky na můj dotaz, proč dělaj bohatší chromy u superbů a octavií pro čínskej trh a pro českej to není dostuoný ani jako doplňková výbava Vážený pane inženýre, těší nás Váš zájem o celosvětovou produkci Škoda Auto. Každá kultura má vlastní estetická měřítka; a tak zatímco na Východě je chrom v množství velkorysém považován za naprostou nezbytnost, na Západě je tomu spíše naopak. Proto vozy Škoda, které jsou vyráběny pro evropský trh, odpovídají zdejšímu vkusu a nárokům. Pro evropské zákazníky (nejen české), kteří chtějí svůj vůz ozvláštnit bohatým chromováním, existuje rozsáhlá nabídka v sortimentu tuningových firem. Takto lze na vozy Škoda získat nejen celochromovanou masku chladiče, ale také kryty zrcátek, vnější dveřní kliky, rámečky SPZ, krytky ostřikovačů čelního skla atd.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.