lisky Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) 16-18.5.08 srázek na letišti Jindřichův Hradec Tak kdo jede na čumendo? http://www.jhtuning.cz/ Editováno: 11. Květen 2008, autor: lisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 14. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 každopádně já jedu na čumendo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 každopádně já jedu na čumendo já se rozhoduju, ale asi to nechám být, až příště teď mám plnou nádrž (tak je RSo těžký)) a nestíhám kvůli matuře ale ještě to není jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 byl jsem tam a bylo to fajné... prostě na čumendo,pár kámošů jelo sprinty, tak bylo na co koukat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.