Publikováno Květen 12, 200817 r Muze nekdo poradit jak seridit panty u dveri. o vikend mi otevrene dvere vyvratil vitr a ted jdou zavrit jen s mirnym prizvednutim . jinak je to dos tupa rana "zelezo na zelezo"
Květen 12, 200817 r Muze nekdo poradit jak seridit panty u dveri. o vikend mi otevrene dvere vyvratil vitr a ted jdou zavrit jen s mirnym prizvednutim . jinak je to dos tupa rana "zelezo na zelezo" povolí se šrouby co drží panty a dveře se seřídí a poté se zas šrouby dotáhnou
Květen 13, 200817 r Autor povolí se šrouby co drží panty a dveře se seřídí a poté se zas šrouby dotáhnou Je Lepsi povolit to na strane dveri nebo spise na strane ramu auta ? fakt nevim
Květen 21, 200817 r Autor na dveřích i na skeletu Tak Super, hotovo. Podarilo se, sice jsem se s tim trochu pral,ale po dvou hodkach se zaviraji jako u nove jeste jednou diky
Květen 22, 200817 r jestli jsi zvládl 4 dveře za 2 hodky tak super čas Asi spíš jenom ty jedny co mu vyvrátil vítr.
Květen 27, 200817 r Autor Asi spíš jenom ty jedny co mu vyvrátil vítr. Ale no tak, jasne ze jsem nedelal vsechny dvere. Jen ty jedny,ale i tak jsem se u toho potil . Nicmene je to hotove a to je dulezite. Az zase priste budu mit chut nechat dvere "trochu porovnat" tak uz budu rychlejsi kriky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.