kriky Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Muze nekdo poradit jak seridit panty u dveri. o vikend mi otevrene dvere vyvratil vitr a ted jdou zavrit jen s mirnym prizvednutim . jinak je to dos tupa rana "zelezo na zelezo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Muze nekdo poradit jak seridit panty u dveri. o vikend mi otevrene dvere vyvratil vitr a ted jdou zavrit jen s mirnym prizvednutim . jinak je to dos tupa rana "zelezo na zelezo" povolí se šrouby co drží panty a dveře se seřídí a poté se zas šrouby dotáhnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriky Vloženo 13. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 povolí se šrouby co drží panty a dveře se seřídí a poté se zas šrouby dotáhnou Je Lepsi povolit to na strane dveri nebo spise na strane ramu auta ? fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 na dveřích i na skeletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriky Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 na dveřích i na skeletu Tak Super, hotovo. Podarilo se, sice jsem se s tim trochu pral,ale po dvou hodkach se zaviraji jako u nove jeste jednou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 jestli jsi zvládl 4 dveře za 2 hodky tak super čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 jestli jsi zvládl 4 dveře za 2 hodky tak super čas Asi spíš jenom ty jedny co mu vyvrátil vítr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriky Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Asi spíš jenom ty jedny co mu vyvrátil vítr. Ale no tak, jasne ze jsem nedelal vsechny dvere. Jen ty jedny,ale i tak jsem se u toho potil . Nicmene je to hotove a to je dulezite. Az zase priste budu mit chut nechat dvere "trochu porovnat" tak uz budu rychlejsi kriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.