Kubrt Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 (editace) Zdravím. Mám dotaz ,netušíte co by to mnělo obnášet za funkci "asistenční jízdní světla" .Když jsem si byl nechat nakódovat funkci "Cornerlicht" nabídlo to mimo jiné funkci Asistenční jízdní světla .Nemůžu najít co to je.Zařízení na kterém jsme to kódovali je VAS 5051B. Dík Jarda Editováno: 20. Květen 2008, autor: Kubrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Není to Light assistent? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 14. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Není to Light assistent? Tak to netušim,já zvládnu ještě tolko parůsky.Bohužel tahle položka tam byla česky na rozdíl od funkce cornerlicht. Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Tak to netušim,já zvládnu ještě tolko parůsky.Bohužel tahle položka tam byla česky na rozdíl od funkce cornerlicht.Jarda Zdravím. Pokud to půjde můžete zamknout,situaci jsem si objasnil. Dík Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Napiš nám prvně co to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 To by jsi teda mohl!A nebo se neptej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 To by jsi teda mohl!A nebo se neptej. Zdravím. Né tak z hurta jsem lítostivej .Po několika dotazech na Škoda servisech kde mi bylo řečeno že se jedná pouze o interní informace mi jeden technik suše odpověděl že to mám napsané polopaticky v manuálu co jsem dostal k autu a to na straně 62 položka AUTOMATICKÁ SVĚTLA. Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Takže nic jiného než automatické svícení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Takže nic jiného než automatické svícení?? Ahoj. V podstatě ano .,myslím je to ta funkce co mají auta která jsou vybavena hlavním vypínačem světel s ikonou "tunelu" a na to navazují další funkce s tím spojené.Ten já nemám a proto tam bylo "nenakodováno" holt nemůžu mít všechno. Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Oká, vysvětleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.