Octavia31 Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 (editace) Na schematu zapojeni O1 manualni klima od srpna2000 (neplati pro AVU) vede kablik z jednotky dochlazovani (pin T14a/1) do svorkovnice, ktera je v motorovem prostoru (pin T14b/13). Potreboval bych vedet kam dal pokracuje z toho pinu T14b/13. Ve schematech DP jsem to nenasel. Kdo vi at poradi? Editováno: 16. Květen 2008, autor: Octavia31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Tipnul bych si že je nezapojenej. klima.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Nikam nepokračuje v žádné motorizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 u AVU (el. mag. termostat) jde na ovládací relé jinak nikam nevede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 chyba- spletl jsem si s T17b/13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Nedalo mi to a tak jsem trochu zapátral.Bratr Octávky-Golf,má tento vývod zapojený na oběhové čerpadlo. G4.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Jj, proto se tomu říká RJ dochlazování a na novějších kabelážích auta je od této jednotky vyveden drát do konektoru, od kterého jde svazek pro motor, v něm už pokračování ovšem není Editováno: 18. Květen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.