Mairek Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Můžete mi prosím někdo poradit s tímto? O víkendu jsme musel v rámci pracovní soboty zavítat i na pozemek, kde byla fakt vysoká a hustá tráva a při couvání a popojíždění dopředu jsem nějakým způsobem strhl spodní plastový kryt, který je vepředu a po bocích. Musel jsem to celé shodit dolů a nevím, jestli to půjde dát zpět, protože to je poničené. Chci se zeptat, jestli je ten kryt nějak moc důležitý, jestli jízda bez něj nějakou dobu nemůže něco poškodit na autě a jestli případně nový kryt je drahý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) Nic se s tím nestane, neboj, ale bacha na hrby.V autokelly stojí cca 1500 plus ty boční asi po 350 Editováno: 20. Květen 2008, autor: davon CITACE POSL. PRIZPEVKU-NEE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Můžete mi prosím někdo poradit s tímto? O víkendu jsme musel v rámci pracovní soboty zavítat i na pozemek, kde byla fakt vysoká a hustá tráva a při couvání a popojíždění dopředu jsem nějakým způsobem strhl spodní plastový kryt, který je vepředu a po bocích. Musel jsem to celé shodit dolů a nevím, jestli to půjde dát zpět, protože to je poničené. Chci se zeptat, jestli je ten kryt nějak moc důležitý, jestli jízda bez něj nějakou dobu nemůže něco poškodit na autě a jestli případně nový kryt je drahý? Je to myslím pouze jako ochrana proti zněčištěná motoru ze spodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Je to myslím pouze jako ochrana proti zněčištěná motoru ze spodu. Plastový je jen proti znečištění, já jezdil taky bez. Plechový je i jako ochrana olejové vany motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_TDi Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Nic se s tím nestane, neboj, ale bacha na hrby.V autokelly stojí cca 1500 plus ty boční asi po 350 V Jabloňově u Vel. Meziříčí velký nový neorigo plast 1000,-, boční po 500,-/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bawor Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Prodávám tohle má ho už hodně klubáků je to lepší než plast a hlavně chrání vanu proti proražení: http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.c...e-o1488735.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Prodávám tohle má ho už hodně klubáků je to lepší než plast a hlavně chrání vanu proti proražení: http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.c...e-o1488735.html .... Plech je nej. máš aspon jistotu ..mám svou vanu rád!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) ten plech vypadá hodně hodně dobře, i montáž celkem v poho............... jinak bez toho plastu jsem chvilku jezdil taky, nic se nestalo, vše fungovalo, ale auto vypadalo jak Scout, kterýho navrhli v Rusku, tak jsem ten urvanej vrátíl a brzo mě čeká přestavba na RSlook Editováno: 20. Květen 2008, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak po prorazení olejové vany ( měl jsem plast ale Rally v lese neustál ) jsem si pořídil plech a max. spokojenost ... v zimě mě neserou zrmzlý muldy, při parkování jen kloužu po obrubníku, nebojím se polňaček.... !!!! prostě max. spokojenost doporučuji ...a jezdit bez krytu ať už plastového či plechového je podle mě blbost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Kdyz nebude clovek jezdit jak dobytek po lese s oktavkou a bude radeji vyuzivat pozemni komunikace, tak by se nic nemelo stat. Sorry "Fire", ale ja mam svoje auto hodne rad, proto po polnackach a po lese nejezdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 I kdyz sory, jak se divam na avantar. tak teda jednou pomalu, opatrne na louku do 5cm snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Já své auto taky mám rád, ale občas není na výběr a les, louka, sníh apod... musím zdolat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.