Chossse Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Zdravim hosi mam takovy dost podstatny problem. Mate nekdo ty kola alessio super?Mam je v 17" a dostal jsem k tomu takove hlinkove krouzky pod ty kola jakoby podlozky,je to dlouhy pribeh,proc ty krouzky nemam,no proste je nemam.A ted nevim jestli muzu ty kola nahodit i bez tech krouzku,jestli se nemuze neco posrat nebo tak!Nechci se v tom aute zabit a taky ty kola nejak neznicit!Dik za radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 S Alessiama zkušenosti nemám, ale nemáš na mysli středící kroužky? Mají ty kola průměr středové díry 57,1 nebo víc? Pokud víc, tak je nutno použít právě ty středící kroužky pro správné usazení kola. Bez nich bych to neriskoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Zdravim hosi mam takovy dost podstatny problem. Mate nekdo ty kola alessio super?Mam je v 17" a dostal jsem k tomu takove hlinkove krouzky pod ty kola jakoby podlozky,je to dlouhy pribeh,proc ty krouzky nemam,no proste je nemam.A ted nevim jestli muzu ty kola nahodit i bez tech krouzku,jestli se nemuze neco posrat nebo tak!Nechci se v tom aute zabit a taky ty kola nejak neznicit!Dik za radu.... ty středící kroužky by ti měl jakýkoliv solidní pneuservis dodělat :-) přímo na míru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Taky se mi jednou stalo že jsem je neměl, sehnal sem je na - epneu.cz. Nebo je mají na http://elektrony.cz/?volba=Prislusenstvi#krouzky. Jinak sem na jinym foru četl že někdo jezdí i bez nich, ale prý to může při vyšších rychlostech vibrovat a to už je asi něco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Bez stredicich krouzku rozhodne kola nedavat..Stredici krouzek je prave to,co kolo jakoby drzi a centruje..Srouby kolo jen pripevnuji k naboji..! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 tady se to řešilo: http://www.autohificlub.cz/forum/13/874331...---musi-bejt-/0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Ja mel k Dezentum stredici krouzky z plastu... Trosku divne mi to prislo, mekky plast ze by mel centrovat kolo.. Ale asi to neva kdyz to k tomu davaji.. Radsi to tam nedavej, dej nejakou petku a kup je!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 23. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 jj uz se stalo,nechci riskovat,jeste bych neco podelal bud na kolech nebo bych to nekde rozzstrelil!Takze krouzky objednany,ale sere me,ze porad musim sjizdet zimaky a krasne 17"kolecka musi cekat! At uz prijdou!:)Ale dikes za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.