Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Policie dostala nová auta pro celou ČR, určená speciálně na dálnice nebo rychlé úseky.

Měřící systém nelze detekovat a dokáže měřít jak zezadu tak i zepředu.

Minimální čas měření je 1.2 sekundy při 150km/h.

Takže pozor, postupně se všech 16 vozidel objeví postupně na silnicích.

Barvy jsou černá, světle a tmavě modrá, modro-stříbrná, šedá.

Takto vypadají auta (zepředu v zrcátku) a zezadu.

Pokud pojedete po D1 a objeví se Passat R36 se značkou 8S4 nebo 5B9 máte 90% jistotu, že je to policie.

Na useku dálnice z Hradce do Prahy je stále pasat tmavě modrý (je to metalíza) a občas i černý ze středočeského kraje.

post-6947-1234538224_thumb.jpg

Policie dostala nová auta pro celou ČR, určená speciálně na dálnice nebo rychlé úseky.

Měřící systém nelze detekovat a dokáže měřít jak zezadu tak i zepředu.

Minimální čas měření je 1.2 sekundy při 150km/h.

Takže pozor, postupně se všech 16 vozidel objeví postupně na silnicích.

Barvy jsou černá, světle a tmavě modrá, modro-stříbrná, šedá.

Takto vypadají auta (zepředu v zrcátku) a zezadu.

Pokud pojedete po D1 a objeví se Passat R36 se značkou 8S4 nebo 5B9 máte 90% jistotu, že je to policie.

Na useku dálnice z Hradce do Prahy je stále pasat tmavě modrý (je to metalíza) a občas i černý ze středočeského kraje.

Myslel jsem, ze Ti V1 reagovala na Passata...

• Autor

Jo! Reaguje.To vím na sto procent.

to ze to nereaguje je podle me blbost odkud ta informace pochazi ?

• Autor

To je špatná informace.V těch silných Passatech je radar a Valentine One ho dokáže detekovat.

no tak mně dneska před chvílí ten na D11 dostal. Asi kilometr před sjezdem na Bohdaneč, naštěstí jsem už dával nohu z plynu a dojížděl ke sjezdu, jinak jsem jel furt přes 200. Naměřili 169, na tacho to bylo asi 180. Kurva, a to jsem furt čučel, jestli neuvidím Pasata, ale spletl jsem si ho s Meganem. Já ho viděl, teda tvar světel, ale jelikož neměl osvětlenou SPZ, tak jsem nebyl schopen rozeznat znak a prostě po tmě jsem si říkal, že ne, že to je Megan. No a byl to Pasat. Tak ještě doufám, že třeba do 5 dnů nezapíšou a bude to v pohodě, jinak to bude rok špatný. 2500,- je mi u prdele, 3 body mi taky tak nějak nevadí, protože to smažu, ale náhoda je blbec a je tu riziko, že mně čapnou do roka zas.

No, každopádně jsme pokecali, ale ukecat se nedali. Jen mi řekli, ať jezdím do 160.

Na chuja, Německo jsem krásně prosvištěl a po 600km pár km před barákem takhle na piču se nechat změřit.

Upraveno od TomasB

• Autor

Tome: to si děláš prdel??? Tak to je vážny protože ještě jednou překročení rychlosti a jseš bez papíru :aggressive:

tak snad to bude OK, vychází mi to tak, že mně vždycky tak co 2 roky někde čapnou, vždycky o dost, zatím nejvíc o 92 navíc. Tak jestli to tak bude vycházet furt, tak no problemo.

• Autor

Tome: popiš jak to probíhalo prosím.Předjeli Tě a dali Ti najevo abys jel za níma nebo jak? P.S ty wole nechápu jak sis mohl spést Megana s Passatem :smich: je fakt že v té tmě to je na pikaču ale cítim s Tebou.Byli v pohodě nebo namachrovany?

• Autor

Na hradecky dálnici jezdí Passat v modré metalíze a je fakt že ve 180 km rychlosti budeš těžko sledovat provoz :aggressive:

jj po hradecké jezdím často, ještě jsem neměl naštěstí tu čest je potkat :smich:

no ono bylo tak něco kolem 22 hodiny, takže pytel bylo vidět a ty světla vypadají podobně jako na Meganu. V tý tmě to jde typovat jen podle světel víceméně. Zastavili mně těsně před sjezdem u krajnice, byli v pohodě, v podstatě mi řekl, že si nemyslí, že bych jel nebezpečně, že daleko horší jsou ti co jedou 110, ale že to má v popisu práce, tak to musí dělat. No a právě mi taky doporučil jezdit jen do 160 a že to bude v pohodě.

jj po hradecké jezdím často, ještě jsem neměl naštěstí tu čest je potkat :smich:

já je potkávám docela často, ale tentokrát za tmy jsem je nepoznal. Za světla je to OK.

• Autor

Jasně.Tome: tak si myslíš že to maji nastavené od 160 výše? To by docela i odpovidalo protože ta odchylka je čím vic jedeš větší.

no ono bylo tak něco kolem 22 hodiny, takže pytel bylo vidět a ty světla vypadají podobně jako na Meganu. V tý tmě to jde typovat jen podle světel víceméně. Zastavili mně těsně před sjezdem u krajnice, byli v pohodě, v podstatě mi řekl, že si nemyslí, že bych jel nebezpečně, že daleko horší jsou ti co jedou 110, ale že to má v popisu práce, tak to musí dělat. No a právě mi taky doporučil jezdit jen do 160 a že to bude v pohodě.

A ještě Ti poděkovali, viď? Meleš, meleš, meleš :ble

jasně, kdybych napsal, že denně ráno seru, tak melu taky... prostě guma se nezapře :blbec:

já je potkávám docela často, ale tentokrát za tmy jsem je nepoznal. Za světla je to OK.

no za té tmy je to vážně hnus..... jde poznat těžko..... :feve:... to auto se dá poznat za tmy až když je těsně za tebou cca 5 - 10 metrů max. tedy alespoň u mě.. a za té rychlosti čas moc nemáš sledovat jaké auto jede za tebou....

• Autor

Prostě konec ježdění dvousetkilometrové rychlosti :)

no popravdě já jezdím od nového roku max. 140 - 150 km/h nehrotím to...... za pokutu a body a další případné trable mi to nestojí :). raději vyjedu dříve, a pojedu v klidu

No a jestli takhle bude jezdit kazdy, jako treba pernikar (ja tak od noveho roku taky jezdim), tak mely ty passaty nejaky smysl, otazka je, jak dlouho to ridicum vydrzi :)

víš.... vždy se musí něco stát, aby se věci ubírali tím správným směrem, já to beru tak že jedna stupidní jízda rychlá mi může posrat celý život příjdu o papíry co pak.. bude mě to lézt do peněz. a upřímně takových aut by mělo být na dálnici více....osobně ať jezdí každý jak chce,ale už se kůli té bezpečnosti na silnicích musí něco stát :)

No jasne, taky to hodne zalezi na tom, co si dotycny prozil. Pokud to nikdo nezazije, tak si ani nepredstavi co se v te rychlosti muze stat...

• Autor

Souhlas.V té rychlosti 200km/h se dá při kolizi jen málo co ovlivnit a auto v té rychlosti když bouchne napřiklad pneumatika je neovladatelné.Je to jistá smrt.

:help: jééžíš marjá děsná představa s tou pneu fůj

No panove, me bouchla v listopadu pneu na najezdu na dalnici v zatacce pri cca 90km/h a to mi stacilo. Predstava, ze se mi to ma stat treba ve 150 uz je nepredstavitelna.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.