J-o-s-h-u-a Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Jsem si řikal že kdybych je s tim novym Pašíkem potkal někde na benzince tak se je narovinu zeptám jak to ve skutečnosti je.Nebo myslíte že mě nic neřeknou? Ač není policie moje krevní skupina, tak ti kteří jezdí v těch R36 jsou zkušení policajti a normálně se s nima pokecat dá - to není jak mladí aspiranti, kteři hledají nějáký akce a akci udělají i ze špatně zaparkovanýho auta...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 dnes jsem absolvoval trasu Praha - Kolín, Kolín - Praha, Praha - Kolín a Kolín Praha a po Passatech ani vidu ani slechu kde jsou zalezlí hošani..... za to celní správu jsem potkal 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 včera stříbrný Passat s černýmaokýnkama na D5, akorát najížeděl od Stříbra, zbrzdil jsem, zařadil se mezi kamiony, nachytsal foťák, stáhl jsem to na 85 a nic jeli jak šneci a když už se blížili, sjeli na sjezdu. Ale aspon jsem ulovil jednu OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 dnes jsem absolvoval trasu Praha - Kolín, Kolín - Praha, Praha - Kolín a Kolín Praha a po Passatech ani vidu ani slechu kde jsou zalezlí hošani..... za to celní správu jsem potkal 2x O těch jsem dlouho říkal, že tak by měla fungovat PČR - být venku, vidět, aktivní, ale poslední dobou je vidím jen pospávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 je to na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 O těch jsem dlouho říkal, že tak by měla fungovat PČR - být venku, vidět, aktivní, ale poslední dobou je vidím jen pospávat No ono jim to pospávání stačí, protože zařízení ve spojení Kapschem jim samo nahlásí ten který kamion, který nemá zapnuto to heblo na mýtné a tak se probudí a frčí za ním. Vemou ho stranou a řeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Jenže tam nejsou jen kvůli mýtnému, ale třeba taky kvůli režimu jízdy řidičů, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 no nevim jak u vas ale v nedeli 02-03:00 u nas byli vsude tak jsem dostal kapku za vyucenou za zapomenuty papiry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 jen si dostal ponaučení pro příště?? to byli teda hooodně hodný asi...nebo už toho měli dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Jenže tam nejsou jen kvůli mýtnému, ale třeba taky kvůli režimu jízdy řidičů, atd. Ty sám nejlépe víš, co znamená plnit a splnit příkaz, nařízení, jak můžeš vědět, co ti lidé mají v příkazu na tu a tu hodinu napsánu za činnost? Tyhle mám nejraději, nic o jejich práci nevíš a budeš dělat chytrého, to je jako bych já psal něco o armádní výzbroji či práci těch, jež jsem u armády zaměstnaní a nevím o tom nic. Já netvrdím, že se tihle celníci zrovna předřou, ale zase zrovna oni, jsou jedni z nejvíce kontrolovaných, jelikož u nich je momentálně největší možnost korupce, tím zase nemohu a ani nechci říci, že se korupčně chovají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 máš asi pravdu paolo, pač když jsem jel o víkendu z toho Kolína po D11 tak jsem potkal jednu celní správu která jela za kamionem bylo to u té Shellky když se blížíš k čerňáku... a druhá celní stála tam kde se ta dálnice dělí na odpočení na nákupní zónu a směr Černý Most.. stáli u těch betonových svodidel a možná dělali zátah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) To warhead: Kolik si dostal 500,- ? Editováno: 23. Únor 2009, autor: marcos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 nevím co dělali, ale oni mají své příkazy a když mají být v tu a tu hodinu an tom a tom místě, tak tam budou, no a když mají napsáno v příkazu monitorování mýtného systému a nebo jiné věci, tak to dělají,,, já dělal obdobnou činnost před 10 lety (14 let jsem dělal celničinu na mnoha pozicích a v mnoha funkcích) na frýdecko-místecku, novo jičínsku a česko těšínsku a vím, kolik mne stálo vysvětlování, že jsme pomohli lékaři z rychlé se dostat do Paskova na důl k úrazu, protože jsme jeli okolo, když sanita dostala defekt a kolo nešlo povolit, tak jsme naložili sestru, lékaře, maják na střechu a potom milióny papírů a vysvětlování, že jsme nedodrželi příkaz,,, naštěstí ten zraněný horník a zasahující lékař napsali na ředitelství děkovný dopis a tak nám bylo milostivě odpuštěno,, ono né vše je tak, jak to na první pohled vypadá a to samé je i u policistů, každá mince kluci má svůj rub i líc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 To warhead: Kolik si dostal 500,- ? Podle mne domluvou a možná se vracel s papíry ke kontrole. v té lokalitě kudy on jezdí, slouží celkem slušní a rozumní lidé, i když wůl se najde všude, i tady na foru (teď nemám nikoho na mysli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 ...kolik mne stálo vysvětlování, že jsme pomohli lékaři z rychlé se dostat do Paskova na důl k úrazu, protože jsme jeli okolo, když sanita dostala defekt a kolo nešlo povolit, tak jsme naložili sestru, lékaře, maják na střechu a potom milióny papírů a vysvětlování, že jsme nedodrželi příkaz,,, naštěstí ten zraněný horník a zasahující lékař napsali na ředitelství děkovný dopis a tak nám bylo milostivě odpuštěno,, ono né vše je tak, jak to na první pohled vypadá a to samé je i u policistů, každá mince kluci má svůj rub i líc To myslíš vážně? Chápu, že rozkaz je rozkaz, ale tohle?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak to mel stesti, me asi pred rokem zastavili par metru od baraku.. Papiry jsem nenasel, ale byl jsem si jisty, ze jsem si je bral... Prokopal jsem auto a pak konstatoval, ze jsem asi ztratil penezenku... Byl to opravdovy blb, protoze porad chtel tu pokutu zaplatit na miste a na moji argumentaci, ze kdyz nemam penezenku, tak asi nemam penize vubec neslysel... Nejlepsi bylo, ze jsem to po 20 minutovem vypasni pokuty, otocil domu a nakonec nasel penezenku v rukavu bundy, kterou jsem pred prislusnikem prokopal asi 10x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 To myslíš vážně? Chápu, že rozkaz je rozkaz, ale tohle?! jj smrtelně vážně, nemám důvod si to vymýšlet, šlapali nám a šlapou i jim po krku za každý kilometr na víc,,, Mám jednu perličku, když jsem před třemi roky ještě býval v uniformě tady v Praze na jednom CU, tak jsem měl nastarosti i autoprovoz,no a musel jsem písemně zdůvodnit u jednoho starého Favorita 0,5litru nadspotřeby za poslední tři měsíce (bylo to v zimě a auto jezdilo nejvýše 35km od úřadu, dál ne) a u jedné Felicie zase spotřebu o 0,75litru v prlměru nižší, než bylo povoleno tabulkami (asi podspotřeba-nevím jak to napsat) Tak že jsem se vyjádřil cca v tomto smyslu: jelikož nejsem a nikdy jsem nebyl vyškolen ani jinak poučen o spotřebě PHM u služ.vozidel CS, monu napsat jen jedno: k nadspotřebě 0,5 litru za poslední tři měsíce u vozidla favorit došlo zřejmně proto, že vůz je 14 let nový, jezdí v průměru cca 9 km denně, což v současném zimním období naprosto zaručuje potřebné zahřátí motoru k jeho optimální provozní teplotě a neustálé studené starty budou určitě z ekonomického hlediska rovněž považovány za nenákladné k podspotřebě vozidla Felicia mohu říci jen toli, že když odjíždí z areálu CU, tak jede se spuštěným motorem, jelikož to je do kopce, ale potom je dosti dlouhý úsek zase z kopce dolů a tak zřejmně kolegové motor vypínají a zpět na úřad vůz zřejmně občas tlačí, aby ušetřili PHM Výsledek??? Už nikoho nezajímala nad či pod spotřeba u těch dvou vozidel, ale přišla kontrola na moji vykonanou práci No vím já proč? :smich: Stejně nic nenašli, to by si zkusili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Dobré story Jsem myslel, že jen my to máte takhle, ale vidím, že je to u státních organizací naprosto stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Nene, teď je to prý ještě lepší, alespoň co jsem slyšel To je tak, když někdo něco od stolu vymyslí, ale v životě neviděl to, o čem píše. Určitě to znáš od vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tak doplnim jel jsem zrovna od tachovska dom takze dovezeni neprichazelo v uvahu (navic v ty vanici sem byl rad ze sem dojel dom) ale jak rika palo byli hodny takze si me otukali a za 200 akorat jsem mel pocit ze maj nejakou akci bo pak u nas v Sokaci taky susili na ceste "od hranic" , v takovym pocasi to fakt nepreju ani tem hajzlum s radarama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tak to ja jsem takove stesti nemel,nafotili mne s telefonem 1000 a 3 body v ha..lu.jel jsem pujcenym autem protoze jsem svoje nemohl dostat kvuli snehu z garaze.ve svojem mam Hf,vubec mne to nenapadlo,nekdo zavolal a zvednul jsem to jako normalne.celou dobu telefonuju s hf a jednou vyjedu bez a je vymalovano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 http://zpravy.idnes.cz/video-policie-v-ryc...2759_domaci_pei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Ty wole...tak to je jasny.Nepotěšili jste mě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 tak doplnim jel jsem zrovna od tachovska dom takze dovezeni neprichazelo v uvahu (navic v ty vanici sem byl rad ze sem dojel dom) ale jak rika palo byli hodny takze si me otukali a za 200 akorat jsem mel pocit ze maj nejakou akci bo pak u nas v Sokaci taky susili na ceste "od hranic" , v takovym pocasi to fakt nepreju ani tem hajzlum s radarama Musí něco mít, prt. brudera včera na 50 km stavěli 4x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Ty wole...tak to je jasny.Nepotěšili jste mě! Aspoň budeš jezdit podle předpisů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.